Proč není rozumné limitovat barvy razítek v eshopu razitko.cz?

Jsme rádi, že mnoho našich partnerů a zákazníků využívá eshop razitko.cz, který Megaflex pro vás zřizuje a provozuje zcela zdarma. Eshop má individualizovanou adresu, která obsahuje název vaší firmy https://vasefirma.razitko.cz. Odkaz si pak jednoduše můžete přidat na vaše webové stránky. Úspěch eshopu závisí jen na vás. Když o něm vaši klienti nebudou vědět nebo bude ukryt kdesi na 5. stránce webu, nikdo ho nebude hledat. Když jej najde hned a rychle z hlavní strany, objedná si…  

Pokud náhodou ještě tento eshop nemáte, ozvěte se. Rádi vám pomůžeme ho nastavit. Zatím si můžete prozkoumat demoverzi na https://megaflex-demo.razitko.cz. Kontaktujte nás i pro pokyny a návod, jak zvýraznit prezenci eshopu na vašem webu. Ti, kteří se jen trochu věnují propagaci eshopu, mají ročně několik set objednávek, ti kteří jen čekají, kdo si je najde, mají objednávek pouhé desítky. A to je jistě škoda.

Občas se na nás obracíte, že byste si chtěli omezit některé položky na svém „razitku.cz“ a nabízet například méně barevných provedení u konkrétního razítka. Tento postup ale podle nás není dobrá cesta – a rádi v dalším textu vysvětlíme proč. Tato možnost je ošetřena jiným způsobem: v systému je automatická hláška (která se objeví jako červený box před dokončením objednávky) a upozorňuje klienta, že ne každá barevná varianta musí být vždy dostupná. Takže zákazník o tom ví a souhlasí s touto podmínkou.

Svět není černošedý

Nicméně – z našich zkušeností – nedoporučujeme zužovat výběr pouze na základní barevné varianty. Připravujete se tak o zisk od klientů, kteří mají rádi barvy. Vkus a požadavky zákazníků se mění. Je potřeba sledovat trendy a požadavky na barvy a tomu i přizpůsobovat nákup a sklad razítek. Je škoda, aby svět byl jen černobílý. Například nové, pastelové barvy razítek, patří v současnosti k nejprodávanějším variantám Printy na celém světě, proto je Trodat zařadil do standardních výrobků. Pokud je dosud nenabízíte, určitě doporučujeme to zkusit to.

Portál razítko.cz je vždy naladěn dle nejnovějších trendů a novinek, proto obecně nabízené varianty barev přibývají a jen výjimečně se nějaká zruší. Stane se to, například, když CELOSVĚTOVĚ poklesne zájem o konkrétní odstín. Svět se totiž neustále mění, jakkoli si to někdy třeba nepřejeme. Objednat jinou barevnou variantu razítka u Megaflexu není žádný problém. Lze to už od jednoho kusu.

A když výrobce razítek opravdu nějaký odstín nemá a dlouhodobě nechce mít, tak použije poznámku viz výše (ta je vidět pokaždé).

Systém www.razitko.cz je navržen tak, že každé Printy má svou hromadnou kartu a barevné varianty jsou jí podřízeny. Technicky proto není možné zrušit vybraný barevný odstín na razitko.cz jen pro někoho.  Samozřejmě by to v centrální administraci bylo možné pro všechny klienty, ale to není pro nikoho žádoucí. Váš zákazník navíc pokaždé potvrdí odesláním objednávky, že barva razítka pro něj není tak zásadní – jde především o kvalitní otisk a funkčnost, což je zcela logické. A vy samozřejmě můžete – ale také nemusíte – udělat maximum, abyste preferovaný odstín objednali a udělali klientovi radost.

Věřte, že s malou nabídkou výrobce razítek vypadá spíše jako začátečník, nikoli jako progresivní reprezentant své branže. S širší nabídkou nic nehrozí, i když nemáte na skladě 100% procent nabízených odstínů, naopak je to konkurenční výhoda. A my v Megaflexu kdykoliv rádi dodáme barevná provedení už od 1 kusu.

Více o možnostech eshopu razitko.cz a jak si ho zřídit si můžete přečíst například zde:

Už je nové www.razitko.cz součástí vašeho webu? Pokud ne, neváhejte, eshop máte od nás zdarma.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny