Orientační systémy TRILINE v dalším pavilonu Vinohradské nemocnice

Orientační systémy TRILINE se perfektně hodí do nemocnic, středisek, poliklinik a zdravotních zařízení, kde je spousta dveří a místností, které je potřeba označit, aby se pacienti i zaměstnanci dobře orientovali. Již několik nemocnic v ČR si TRILINE „cedulky“ objednalo a naši odběratelé a partneři jim je dodali. TRILINE využívá například Nemocnice Hořovice, Nemocnice na Kladně, nebo Rehabilitační centrum Beroun a další. 

Pražská Fakultní nemocnice Královské Vinohrady již před rokem vybavila orientačními systémy TRILINE Oddělení plastické chirurgie. Nyní se přidala také také Gynekologicko-porodnická klinika. Podívejte se na následující fotografie, jak se to povedlo. TRILINE je pro nemocnice velmi vhodné značení, protože nabízí všestranné využití od zásuvných profilů, kde je možné měnit jména lékařů a sester dle aktuální služby, přes různé ukazatele, seznamy pravidel, venkovní orientační tabule a informace v areálu, až po označení WC, lékařských pokojů nebo laboratoří.

V galerii také vidíte, jak snadná a praktická je montáž. Nebojte se tedy TRILINE nabízet i dalším zdravotním zařízením, rádi vám v Megaflexu pomůžeme s výrobou zakázky.

 

 

.

 

Znáte nemocnici, kde mají zastaralý orientační systém? Nabídněte jim TRILINE. Se zakázkou vám rádi pomůžeme.

Orientační systémy Triline se skvěle hodí do interiéru i exteriéru.

Podívejte se pro inspiraci do galerie hotových realizací

Také si vždy můžete prohlédnout náš katalog TRILINE v pdf verzi

Pokud vás orientační systémy TRILINE zaujaly a chtete se dozvědět víc, můžete se vypravit do našeho e-shopu a prohlédnout si kompletní sortiment TRILINE.

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte, ale zaujaly vás? Kontaktujte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáš Peške: tomas.peske@megaflex.cz, tel: 284 829 696

Rádi vám také zašleme katalog nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny