Orientační systémy Triline v novostavbách

Nové příležitosti na nás číhají téměř na každém kroku. Jde jen o to, vidět je a využít jich. Když je najdete, rádi vám s jejich realizací pomůžeme.

Když se déle věnujete nějakému oboru, časem začnete pociťovat jakousi profesionální deformaci. Prodáváte-li například razítka TRODAT, pravděpodobně všude kam přijdete, sledujete jakou značku úředník, lékař, bankéř či prodavač používá. Fakt, zda se spokojí s levnou náhražkou či preferuje kvalitní produkt, často ovlivní váš celkový dojem z navštíveného místa.

Stejně tak je to s Orientačními systémy. Jakmile proniknete do světa TRILINE, budete už všude sledovat, jaké značení v budovách i před nimi používají, jak je uchyceno, zda je dobře čitelné, viditelné, kde by se vyjímal světelný Pylon či kde zbytečně chybí informace na pěkném Totemu. Časem se naučíte vidět možnosti pro Orientační systémy na každém kroku.

Zajímavým příkladem, kde se zatím značení používá méně, ale právě proto je zde prostor pro nové zakázky, jsou novostavby a komplexy bytových domů, kde dobrá a rychlá orientace velmi pomáhá.

V těchto nově vznikajících komplexech budov se bude dobře vyjímat například venkovní označení jednotlivých domů (nabízíme typ Exterior, například jako dvojsloup nebo výstrčku pro názvy domovních bloků. Příchozí jistě ocení jasné nasměrování směrem „garáž“, „sklep“, „prádelna“, „východ“, „bezbariérový přístup“, „požární schodiště“ (tady lze využít např. výstrčky typu Hi-Tech, Design nebo Alliance či závěsné značení). Velké možnosti skýtají také popisy jednotlivých dveří, označení pater, směrovky v domě, požární pokyny.

Přízemí obytných domů si pronajímají firmy, obchody a kanceláře, kterým můžete nabídnout celou škálu značení. Jistě i oni ocení, když jejich kancelář bude dobře a elegantně označena a zákazník nebude tápat či ztrácet čas i náladu hledáním.

Nečekejte tedy, až vás někdo předběhne a zkuste oslovit třeba i malé developery ve vašem okolí s nabídkou značení. Rádi vám s jeho řešením poradíme, i pro vás příslušné profily nařežeme a připravíme pro montáž. Na vás zůstane návrh a výroba grafiky a instalace na místě.

triline-cedule-alliance

 

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte, ale zaujaly vás?
Kontaktujte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáše Peške.

Telefon: +420 / 284 829 696, e-mail:  tomas.peske@megaflex.cz

Rádi vám také zašleme katalog TRILINE, nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

Další hotové realizace orientačních systémů si můžete také prohlédnout ZDE

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny