Realizace orientačních systémů TRILINE, kde hledat inspiraci?

Pokud máte zdokumentovanou nějakou zajímavou realizaci TRILINE orientačních systémů, budeme rádi, když nám fotografie a krátký popis zakázky zašlete e-mailem. S vaším svolením o vás napíšeme a přidáme fotky do seznamu Triline realizací.

Orientační systémy Triline nacházejí své uplatnění na mnoha místech. Kam ale neodmyslitelně patří a neměly by rozhodně chybět? Samozřejmě do kanceláří a firem – ať již do interiéru či ven před budovy. Požární schodiště, toalety, dveře, jmenovky i celé budovy….  každá fungující úspěšná firma by měla mít své prostory řádně označené, aby zákazník nebloudil.

Kamkoliv jdete, dívejte se, jak jsou firmy a podniky nepřehledné a jak zbytečně tápete a jistě uvidíte spoustu příležitostí, kde Triline doporučit a nabídnout. Na fotografiích níže vidíte 3 příklady využití Triline.

Na první fotografii je jedna z mnoha možností, jak si označit firmu. Zde konkrétně využití řady Design (zásuvný profil TL217 + deska Rowmark Texture), to celé gravírováno laserem.

Druhá fotografie ukazuje velmi zajímavé využití bočního profilu Classic. Na ceduli si klient může hned přečíst, kdo je přítomen. Systém funguje tak, že se text ANO/NE překryje posuvnou stříbrou deskou (Rowmark Lasermax), aby byl vidět jen aktuální stav.

Třetí foto ukazuje, jak jsme si označili naši firmu Megaflex zvenku. (Řada Design, boční profil Classic).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerii realizací, které jste nám již zaslali, najdete zde.

Pokud vás sortiment TRILINE zaujal, ale zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte, rádi vám zašleme katalog Triline, nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

Mohlo by vás také zajímat:

Zásuvné značení s Brailleovým písmem
Černý elox
Triline v Megaflexu: ani kovářova kobyla už nechodí bosa
Slovenská nemocnice
Vkusně a prakticky označené Vinařství
Nemocnice Hořovice

Podrobné informace najdete v našem specializovaném Katalogu orientačních systémů nebo na www.megaflex.cz

Nebo si můžete stáhnout náš katalog v pdf verzi: Katalog Orientačních systémů TRILINE a materiálů

Kontaktujte kdykoliv našeho odborníka na orientační systémy pana Tomáš Peške: tomas.peske@megaflex.cz

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny