Triline Exterior: populární a funkční venkovní ukazatele

Triline Exterior – venkovní značení je potřeba všude. Skvěle se hodí do větších i menších areálů, nemocnic, podniků, firem, továren, kde je potřeba se snadno orientovat a neztratit se. Řada Exterior byla vytvořena zejména pro venkovní kompozice. Umožňuje vytvořit robustní, odolná a multifunkční exteriérová ale i interiérová značení a ukazatele.
Tento flexibilní systém, samotný nebo ve spojení s jinými, například deskovými materiály, vytváří kreativní a odolné systémy značení.

TRILINE Exterior

  • Modulární a odolný systém
  • Kombinace sloupů, panelů a případně vložených desek
  • Chytrá základna pro kreativní kombinace ve značení
  • Může být kombinován s většinou (i již stojících) sloupů
  • Maximální výška sloupu 4500 mm
  • Možná instalace výstrček ve všech směrech
  • Lze zasunout velkoplošné informačních panely
  • Hodí se i pro interiérové aplikace
  • Systém lze využít i pro stavbu modulárních stojanů

Můžete volit z mnoha flexibilních možností především z různých typů dvojsloupů a výstrček.

Dvojsloupy

Dobře viditelná a elegantní informace. Zejména pro exteriér.Dvojsloupová řešení venkovního značení Exterior předsta-vují naprostý standard. K dispozici máte 2 průměry sloupů: 60 a 90 mm s jednou drážkou. Sloupy se propojí některými z krabicových profi lů výšky 50, 100, 150, 200 nebo 250 mm. Použít lze také speciální oboustranně otevřený profi l výšky 59 mm. Spojení mezi sloupem a krabicovým profi lem je zajištěno dvěma druhy pojistek.

Do drážek otevřených profilů (50, 100, 250 a 59 mm) lze vkládat desky tloušťky 9 mm nebo s pomocí adaptérů také tloušťky 4 a 2,5 mm. Dvojsloupový systém lze volně rozšiřovat na obě strany, případně i pomocí speciálního profi lu připojit k libovolnému sloupku, konstrukci nebo stěně. Vhodným využitím sloupků a krabicových panelů lze vytvořit také designově velmi zajímavé systémy modulárních stojanů.

Výstrčky

Váš venkovní ukazatel cesty. To je výstrčka Exterior. Konstrukce výstrček Exterior využívá sloupů průměru 60 nebo 90 mm délky až 3500 respektive až 4500 mm, upevněných v interiéru na podstavci, v exteriéru pak na zabetonovaném dutém profilu („jekl“). Každý sloup má jednu drážku pro fixaci výstrčky. Pokud jich potřebujete více do více stran, použijete speciální profil, který pro upevnění na sloup slouží ke kotvení dalších výstrčkových krabicových profilů.

Systém je vhodný pro ukazatele směru, parkovací značení, informační výstrčky všech typů a mnoho dalších použití. Výstrčkové sloupové značení se stane jasnou ozdobou každého veřejného prostranství, dvora, veřejně přístupných zahrad, velkých firemních prostor, dvoran a podobně. Výstrčky z krabicových boxů lze pomocí kotvicího profilu upevňovat také na jakékoli stěny, které staticky vyhoví. Pomocí zabezpečovacích pojistek jsou instalované výstrčky dobře zajištěny proti útoku vandalů nebo zlodějů. Prostě robustní řešení pro venkovní i interiérové značení.

Další hotové realizace orientačních systémů si můžete také prohlédnout ZDE
.

Mohlo by vás také zaujmout:
Orientační systémy: Polotovary TRILINE

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte? Kontaktujte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáš Peške!

 Tomáš Peške
GSM: 602 253 225
Fax: +420 / 284 829 697
Zelený fax: 800-1-MEGAF
E-mail: tomas.peske@megaflex.cz

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny