Triline: Jak získat zakázku na výrobu orientačního značení?

Máte k dispozici grafický software a laser nebo systém na výrobu řezané grafiky? Pak nestojí nic v cestě rozšíření vaší nabídky o populární orientační systém Triline. U nás najdete vše potřebné pro vaše zakázky. Poradíme vám i pomůžeme s návrhy a realizací pro vaše klienty. Také si u nás můžete laser pronajmout!

Líná pusa, holé neštěstí

Značení TRILINE je potřeba opravdu na každém kroku. Skvěle se hodí do větších i menších areálů, nádraží, letištních hal, nemocnic, podniků, firem, továren, úřadů, zkrátka všude tam, kde je potřeba se snadno orientovat a neztratit se.

Jak ale získat zakázku? Je to právě tak „snadné“ jako vždy, ale musí se pro to něco udělat… Je potřeba sledovat okolí a zhodnotit, kde se staví nové budovy, přestavuje se například oddělení nemocnice či úřadu. Pak už stačí jen získat kontakt na majitele/provozovatele a domluvit si schůzku a nabídnout vaše služby. Trochu drsné lidové rčení: „Líná huba, holé neštěstí“ zde platí dvojnásob. Když nenabídnete vytvoření orientačního systému vy, přijde a vyfoukne vám příležitost k pěknému zisku někdo jiný.

.
Na nás v Megaflexu je usnadnit vám návrhy i výrobu, co nejvíce. S Triline je to snadné. Značení bylo vytvořeno pro vnitřní i vnější použití. Umožňuje vytvořit odolná a multifunkční exteriérová ale i interiérová značení a ukazatele, jež lze přizpůsobit přání klienta.
.
Katalog všech řad TRILINE, které můžete nabízet, najdete ve formátu pdf zde: Katalog Orientačních systémů TRILINE a materiálů.
Můžete se samozřejmě také inspirovat v seznamu hotových realizací, se kterými jsme pomáhali: ZDE
Zaujmout by vás také mohly již včetně grafiky připravené Polotovary TRILINE
Nechte se inspirovat. Máme v nabídce orientační systémy pro použití venku i uvnitř, včetně značení pro zrakově postižené.
.

.

Možná vás zaujalo značení TRILINE, ale nevíte, jak jej sestavit a navrhnout. Pomohou vám návody a návrhy, které najdete na našem webu www.megalfex.cz v sekci DOKUMENTY/NÁVODY/ORIENTAČNÍ SYSTÉMY.

Jednoduchý a uživatelsky přátelský systém hledání polotovarů a značení najdete na www.megaflex.cz nebo kliknutím ZDE. Po zadání omezujících parametrů vám systém mezi více než 1200 možnostmi najde, co hledáte.

Hledat můžete ale i jinak:

Kromě  našeho snadného vyhledavače na stejném webu v sekci Dokumenty/Návody najdete také Příručky pro každý typ značení. V nich zjistíte nejen přesně jak orientační systémy vypadají, ale i detailní schémata sestav. Když si příručky vytisknete, máte přehledně kdykoli k dispozici celý sytém Triline.

navody Triline

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte? Přečtěte si také:
TRILINE: Jak navrhnu a sestavím orientační systém nebo jeho části?

Kontaktujte kdykoliv naše odborníky na Orientační systémy. Rádi vám také zašleme katalog nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny