TRILINE: nabídněte firmám Orientační značení objektu

Každá významná firma velmi ocení, když jí nabídnete značení TRILINE, které si může umístit zvenčí na budovu sídla. Nejen, že orientační značení objektu slouží jako reklama pro kolemjdoucí, ale zákazníci také snáze sídlo firmy najdou. Pokud již domy nějaké venkovní cedule mají, často potřebují některou z firem odebrat nebo doplnit, či celé značení předělat. Tady je šance pro vás a flexibilní TRILINE.

Při volbě designu můžete vyjít z našeho katalogu TRILINE, kde najdete přehledně mnoho možností. Nebo se můžete inspirovat v galerii již hotových realizací TRILINE.

Vhodné pro Orientační značení objektu jsou například také boční lišty Classic s krycí plastovou koncovkou, které vidíte na obrázku. Classic má pravoúhlý design a patří – jak její název napovídá – mezi naprostou klasiku. Dá se skvěle kombinovat se všemi systémy a je velmi jednoduchá a pěkná na pohled.

Zkombinovali jsme s materiálem Textures v červené barvě, což je náš jednoznačně nejlepší materiál pro náročná prostředí a použití. Jeho tvrdý povrch odolává olejům, otiskům prstů a dobře vzdoruje mechanickému poškození i opotřebení.

TRILINECEDULEDUM

 

Je to ale jen jedna z možností Orientačního značení budov. Jistě si navrhnete v našem systému jiná řešení, která budou odpovídat přání zákazníka. U nás najdete vše potřebné pro realizaci zakázky a rádi vám poradíme.

Máte podobnou zakázku? U Megaflexu najdete vše potřebné pro její realizaci.

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte, ale zaujaly vás?
Kontaktujte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáše Peške: Telefon: +420 / 284 829 696, e-mail:  tomas.peske@megaflex.cz

Rádi vám také zašleme katalog TRILINE, nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

Další hotové realizace orientačních systémů si můžete také prohlédnout ZDE

Zajímavé informace najdete i v článcích:

Realizace orientačních systémů TRILINE, kde hledat inspiraci?

Zásuvné značení s Brailleovým písmem

Černý elox

Triline v Megaflexu: ani kovářova kobyla už nechodí bosa

Vkusně a prakticky označené Vinařství

Nemocnice Hořovice

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny