Triline polotovary: dodavatelem TRILINE se můžete stát snadno a rychle

Chcete se stát dodavateli orientačních systémů snadno, rychle a bez velkých investic? Pak jsou tzv. polotovary TRILINE pro vás to pravé.

Nechcete se zabývat řezáním profilů a sestavováním značení, ale přesto vás orientační systémy zajímají? Pak jsou pro vás polotovary správným řešením. S jejich pomocí nabízíme každému, kdo umí navrhnout hezkou grafiku, aby se stal dodavatelem Orientačních systémů.

Kromě prodeje profilů a dalších součástí totiž dodáváme také hotová nástěnná značení, výstrčky, závěsné panely, venkovní ukazatele,  totemy,  pylony  i  velké  kombinované  víceřádkové orientační  systémy  podle  individuálních  požadavků.  Na  vás,  jako na dodavatelích orientačního systému nebo i jen jediné tabulky,  zbývá  aplikace grafiky podle  požadavku zákazníka a instalace.

Na našem webu http://www.orientacni-systemy-triline.cz/ najdete více než 1 200 standardních značení všech typů.

.
Kde a jak hledat?

Jednoduchý a užiatelsky přátelský systém hledání polotovarů značení  najdete  na  www.megaflex.cz v  sekci  označené  symbolem brýlí.  Po zadání omezujících  parametrů vám systém mezi více než 1200 možnostmi najde, co hledáte.

Technická pomoc:

Na   webu www.megaflex.cz  v  sekci  Dokumenty/Návody najdete Příručky pro každý typ značení. V nich zjistíte nejen přesně jak orientační systémy vypadají, ale i detailní  schémata sestav. Když si příručky vytisknete nebo si necháte zaslat katalog TRILINE nebo si jej stáhnete v PDF verzi, máte přehledně kdykoli k dispozici celý sortiment Triline.

Deskové materiály

Pokud  hledáte  deskové  materiály,  například  pro  použití  v orientačních systémech s laserovou gravurou, jste opět na  správném  místě.  Princip  je  stejný:  zadejte  omezení  či preference a stiskněte tlačítko Vyhledat. Systém vám nabídne možné varianty řešení.

Naši technici jsou samozřejmě kdykoli připraveni poradit vám. Nenecháme vás udělat chybu.

Celý systém TRILINE svou variabilitou dnes již přesahuje běžnou představu o orientačních systémech a nabízí i technicky dokonalá řešení pro výstavní a informační panely, včetně moderních prosvětlených, s rychloupínacími patentovanými profily.

Náhlédněte do katalogu TRILINE

Nebo také pro inspiraci navštivte galerii již hotových realizací.

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte? Rádi byste je také prodávali a stali se našimi partnery na tomto poli? Napište nebo zavolejte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáše Peške, Telefon: +420 / 284 829 696, e-mail:  tomas.peske@megaflex.cz

Rádi vám také zašleme tištěnou verzi katalogu nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se více.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny