TRILINE: zařídíme vám kompletní showroom ve vaší prodejně

Pokud to s orientačními systémy TRILINE myslíte vážně a máte v prodejně prostor, který si můžete vybavit vzorovou stěnou složenou ze vzorků TRILINE a produktových řad, bude tato nabídka pro vás ta pravá.

Nabízíme možnost kompletního vybavení předváděcí místnosti panely se vzorky z celé produktové řady TRILINE. Zákazníci, kteří k vám přijdou a mají o zboží zájem, si nejlépe vyberou, když si mohou vzorky prohlédnout zblízka a představit si, jak bude výsledný produkt vypadat. Pro detaily nás prosím kontaktujte.

Celková váha balení je asi 70 kg včetně obalu. Dodáváme samozřejmě i jednotlivé díly podle potřeby.

Můžete si v našem katalogu vybrat ze dvou možností:

Vybavení s grafikou a bez grafiky

showroomdobre

 

Pokud máte místa méně, mohl by vás naopak zajímat Mini Showroom TRILINE pro vaši prodejnu

Mnozí z vás již TRILINE úspěšně prodávají. Pro ty, kteří snad ještě váhají, ale nejen pro ně, zde máme další informace.

Jaké jsou hlavní atributy a přednosti systému TRILINE?

  • Jedná se systém, který umožňuje téměř nekonečné kombinace a variace jednotlivých prvků.

    Prohlédněte si naši kompletní nabídku přímo ZDE

  • Produktové řady Design a Alliance spojují klasický plochý design profilů s vyspělou logikou pro vytváření rozsáhlých orientačních systémů i malých elegantních značení.
  • Série Hi-Tech je světově první systém s konvexními profily. Jeho propracovaný konstrukční systém umožňuje stavbu dvojstranných, ale i tří-, čtyř- a šestibokých totemů.
  • Konstrukční prvky Exterior jsou speciálně vyvinuty pro odolné vnější značení.
  • Celý systém TRILINE svou variabilitou dnes již přesahuje běžnou představu o orientačních systémech a nabízí i technicky dokonalá řešení pro výstavní a informační panely, včetně moderních prosvětlených, s rychloupínacími patentovanými profily…

Podrobné informace najdete v našem specializovaném Katalogu orientačních systémů nebo na www.megaflex.cz

Můžeme se pochlubit, že vyspělý systém TRILINE s technicky i esteticky dokonalým designem využil dokonce i Pražský Hrad, který si systém TRILINE Exterior vybral jako ideální řešení pro informační stěnu, před níž se sešly hlavy států. Více si můžete přečíst v článku Zajímavé realizace: Triline zazářil na Pražském Hradě

Možnosti uplatnění orientačních systémů najdete v ukázkách Realizací

Pokud vás orientační systémy TRILINE zaujaly a chtete se dozvědět víc, můžete se vypravit do našeho e-shopu a prohlédnout si kompletní sortiment TRILINE. 

Nebo si můžete stáhnout náš katalog v pdf verzi: Katalog Orientačních systémů TRILINE a materiálů

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte, ale zaujaly vás? Kontaktujte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáš Peške: tomas.peske@megaflex.cz tel:

Rádi vám také zašleme katalog TRILINE, nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny