Trilline v nemocnici: Další pavilon Vinohradské nemocnice, tentokrát porodní sály a neonatologie

Jak vypadá značení v nemocnici, do které chodíte? Je zastaralé a nevyhovující? Potřebuje renovaci?  Chybí zcela? Je nedostatečné? Nabídněte řešení v podobě TRILINE. Poradíme a pomůžeme vám se zakázkou. Do nemocnic je TRILINE jako dělaný. Právě jsme pomohli realizovat zákázku v dalším pavilonu Vinohradské nemocnice – na Gynekologicko-porodnické klinice.

Rekonstrukce Gynekologicko-porodnické kliniky na pražských Vinohradech pokračuje. Orientační systémy TRILINE jsou již v některých částech namontovány, což víte z dalších fotogalerií a článků, ale postupně k nim přibývají další. Podívejte se na nové fotky. Tentokrát šlo o křídlo, kde je porodnice a neonatologie.

 

 

ooo

Orientační systémy TRILINE se perfektně hodí do nemocnic, středisek, poliklinik a zdravotních zařízení, kde je spousta dveří a místností, které je potřeba označit, aby se pacienti i zaměstnanci dobře orientovali.

TRILINE již využívá například Nemocnice Na Bulovce, Nemocnice Hořovice, Nemocnice na Kladně nebo Rehabilitační centrum Beroun a další. Pražská Fakultní nemocnice Královské Vinohrady vybavila orientačními systémy TRILINE Oddělení plastické chirurgie a Gynekologicko-porodnickou kliniku.


Další hotové realizace orientačních systémů si můžete také prohlédnout ZDE

Mohlo by vás také zaujmout:
Orientační systémy: Polotovary TRILINE

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte? Kontaktujte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáše Peške, tel: 602 253 225, tomas.peske@megaflex.cz

Rádi vám také zašleme katalog TRILINE, nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny