Vánoce 2020: i razítko může být hezkým dárkem!

Letos budou Svátky bohužel asi hodně jiné, než jindy. Ale to neznamená, že by měly být horší. Nákupy budou probíhat bezpečně – především online a přes e-shopy, čehož můžete využít. Navíc bude jistě velký zájem o bezpečné zboží z naší řady #chrantesebeaostatni. Tedy elegantní pera a tužky s razítkem Goldring. Navíc jsou tu i Pocket Printy nebo kulaté Micro Printy – pro originální dárek jako dělané.

V akci #chrantesebeaostatni máte šanci nabídnout skvělé a originální dárky, které navíc pomohou lidem v těžké době dodržovat hygienická opatření. Připravili jsme pro vás i leták, který si můžete vytisknout a umístit do prodejny nebo jej rozeslat či rozdávat vašim zákazníkům. Ve verzi pdf si jej můžete stáhnout ZDE.

Pocket Printy – módní dárek hraje všemi barvami

Pocket Printy je tak pěkné, že udělá radost snad každému. Je tu ale také pro všechny, kteří mají rádi technicky dokonalé výrobky. A jsou rádi mobilní. Pocket Printy je lehké, elegantní, funkční a vejde se do každé kapsy.
Kdo zkusil, propadl jeho kouzlu…

Designové kapesní razítko Pocket Printy s geniálním posuvným mechanismem.

V našem e-shopu najdete všechny barevné kombinace – a to pod záložkou speciální razítka, Pocket Printy.

Micro Printy 9342

Než přišla do virová epidemie, představili jsme vám nový produkt: Micro Printy 9342 s kruhovým otiskem. Jeho význam roste v době, kdy je lepší vyhnout se všem zbytečným dotekům a kontaktům. I v tom razítko zásadně pomůže.
Hodí se do kapsy nebo do tašky každému, kdo musí alespoň občas otisknout nějakou informaci. Není nutné razítkovat jen v kanceláři. Kulaté razítko můžete od teď mít všude s sebou.

Můžete jej pohodlně objednávat v našem e-shopu, jak jste zvyklí.

Micro Printy je ideální volbou, pokud hledáte kompaktní, kulaté přenosné razítko.

.

.

  • Jednoduché, lehké a neuvěřitelně malé
  • Již předinstalovaná „lepicí páska“ pro snadnější montáž textové desky
  • Navrženo pro standardní 2,3 mm laserovou gumu Trodat
  • Maximální velikost textové desky/otisku Ø 40 m
  • Skladem ve variantě černé s černým polštářkem a modré s modrým polštářkem

Můžete objednávat na následujících odkazech:
V ČERNÉM PROVEDENÍ
V MODRÉM PROVEDENÍ

Stylové tužky se zabudovaným razítkem

Tužky Goldring se zabudovaným razítkem jsou jedním z těch produktů, které nikdy nezklamou a překvapí originalitou a neotřelostí. Navíc jsou praktické, jsou s majitelem vždy a všude. Dejte o nich opět zákazníkům vědět, budou rádi za skvělý tip. Nakupte si je již nyní, ať máte z čeho nabízet v blížící se sezóně dárků. Je to technicky dokonalý, prestižní dárek, který vyjadřuje originalitu.

Kombinace propisovací tužky nadčasového designu a razítka. Tužku můžete ho pro obdarovaného individualizovat – ideálně jméno, mail, telefon. Skvěle se hodí i pro vaše dobré zákazníky: budou si vás pamatovat! Takový dárek udělá radost každému – od studenta, přes podnikatele až po prarodiče.

V katalogu si můžete vybrat z mnoha barev a provedení, mezi velmi oblíbené klasické modely patří například:

  • G306101 GOLDRING STYLE, zlatý
  • G306102 GOLDRING STYLE, chrom
  • G306103 GOLDRING STYLE, černý
  • G306104 GOLDRING STYLE, hnědý

Přehled všech Goldring tužek, které nabízíme, včetně náhradních polštářků a dalšího příslušenství najdete ZDE nebo v našem katalogu.

Razítko jako dárek

Dostat k Vánocům vlastní razítko udělá určitě radost komukoliv v rodině a patří k oblíbeným dárkům mezi přáteli i firemními kolegy. Babička může dostat vtipné razítko s otiskem: „Babička roku“. Děti ocení razítka s obrázky, zvířátky nebo i vlastním jménem a adresou. Podnikatelka, ředitelka nebo ředitel firmy budou mít jistě radost z nového elegantního firemního razítka a bude to pro ně příjemné překvapení a třeba i ušetření jedné starosti s razítkem, co si chtěli už dávno pořídit…


.

Reliéfní razítka a pečetě: dárek, který obdarovaný opravdu ocení!

Nabídněte vašim zákazníkům reliéfní razítko TRODAT IDEAL s monogramem. Nebo logem firmy. Nebo s Ex libris – elegantním označením půjčené knihy, která se pak vždycky vrátí.
Tato pečeť dodává dokumentům, ubrouskům, knihám, jídelním lístkům, poukazům nebo osobním kartičkám s poděkováním osobitost a nezaměnitelný elegantní styl. Víte o lepším dárku?

 

 

.

Dárky vyrobené na laserech od Megaflexu

Na laserech od Megaflexu vyrobíte úžasné personalizované výrobky. Fantazii, ani materiálu se meze nekladou. Ať již budete popisovat sklo, dřevo, kůži, plast, kov nebo třeba i mýdlo, vzniknou krásné dárky. Můžete vaše služby nabídnout firmám, které každý rok tápou, čím podarovat své obchodní partnery a vyrobit pro ně firemní dárky ve velkém.

.

Těšíme se na vaše objednávky

Váš Megaflex Team

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny