Zajímavé realizace: Šikovné dvojsloupy Triline Exterior

Pro jednu větší firmu jsme zpracovali zakázku, se kterou se vám pro inspiraci rádi pochlubíme v následující galerii. Nebojte se podobných zakázek s orientačními systémy Triline, rádi vám poradíme, jak na to. 

U této zakázky se jedná o orientační systémy Triline Exterior. Konkrétně dvojsloupy s krabicovými profily, box TLB 150 – S, sloupy TL 90 a řezanou grafiku. Značení jsme připravili ve spolupráci s jedním z našich partnerů. Ten je bude v nejbližších dnech instalovat.

.
Triline Exterior

Řada Exterior byla vytvořena zejména pro náročné exteriérové, ale i interiérové kompozice. Jedná se o robustní,  odolné  a  multifunkční  exteriérové  značení. Slouží jako dobře viditelná a elegantní informace. Zejména pro exteriér.

Dvojsloupová  řešení  venkovního  značení  Exterior  představují naprostý standard. Pokud se pustíte do podobných zakázek, máte k dispozici 2 průměry sloupů:  60 a 90 mm s jednou drážkou. Sloupy se propojí některými z krabicových profilů výšky 50, 100, 150, 200 nebo 250 mm.

Dvojsloupový systém lze volně rozšiřovat na obě strany, případně  i  pomocí  speciálního  profilu  připojit  k  libovolnému sloupku, konstrukci nebo stěně.
Vhodným využitím sloupků a krabicových panelů lze vytvořit  také designově  velmi  zajímavé  systémy  modulárních stojanů.

Máte podobnou zakázku? Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte? Napište nebo zavolejte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáše Peške

Telefon: +420 / 284 829 696
GSM: +420 / 602 253 225
Fax: +420 / 284 829 697
Zelený fax: 800-1-MEGAF
E-mail: tomas.peske@megaflex.cz

Rádi vám také zašleme katalog Triline, nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.


Další hotové realizace orientačních systémů si můžete také prohlédnout ZDE

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny