Novinka: Rozšíření nabídky materiálů o LaserLight S61 a S75

Kategorie Materiály

Jsme hrdí na to, že jen těžko najdete úlohu, pro kterou bychom neměli v naší nabídce gravírovacích materiálů na www.rowmark.cz to správné řešení. Nyní opět rozšiřujeme sortiment materiálu LaserLights.

V našem e-shopu přibyly dvě nové položky tohoto XLASERLIGHT S61 černá/bílá a XLASERLIGHT S75 černá/stříbrná. Najdete je standardně pod záložkou MATERIÁLY – gravírování – deskové – laserem. (viz obrázek)

s1cb

s75

Objednávat můžete přímo kliknutím na:

XLASERLIGHT S61 černá/bílá
XLASERLIGHT S75 černá/stříbrná

LaserLight

je ideálním materiálem pro výrobu štítků pohárů, různých trofejí či cen. Díky minimální tloušťce (0,1 mm) nijak nenarušuje design předmětu a navíc je již opatřen samolepicí fólií, proto je jeho aplikace velmi snadná. Samozřejmě, že výroba štítků na trofeje není jediným možným použitím. Patří všude tam, kde není kladen nárok na větší hloubku gravury (jen 0,05 mm) a naopak je důležitá malá tloušťka celého značení.

Z naší nabídky materiálů LaserLight nyní můžete volit ze všech těchto možností:

seznallaserli

Mohlo by vás také zajímat:

Laserová fólie Laserlight S64 zlatá: opět v nabídce
LaserLights – ideální fólie pro laser
Jak správně nastavit laser pro gravírování vrstvených plastů Rowmark

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny