Akce 15 PRINTIE zcela zdarma skončila

24.10. 2013 proběhla speciální jednodenní akce. Na základě kódu, který byl přístupný na našich stránkách jen jeden den, jste mohli získat zdarma 15 razítek Printie. Aby vám neutekly další podobné akce, určitě si nastavte automatický odběr obsahu Megablogu, jak je popsáno zde.

Proč to děláme?

Razítka PRINTIE jsou v naší nabídce poměrně novým výrobkem. Trodat je vyrobil jako zbraň proti levným kopiím značkových razítek a pro zákazníky, kteří chtějí „prostě razítko“ a je jim jedno, jestli vydrží méně nebo více, mají méně nebo více funkcí, jsou vyrobeny z odolnějšího nebo jen běžného materiálu…

Jak PRINTIE prodávat?

Odpověď na tuto otázku je už trochu těžší. Musíte využít své zkušenosti a nabízet levné zboží jen tehdy, máte-li pocit, že byste s běžným razítkem TRODAT neuspěli. Byla by škoda zbytečně ničit cenovou hladinu a prodávat horší výrobek, než si zákazník chce koupit. PRINTIE má tenčí polštářek, počet otisků tedy musí být menší, než u PRINTY. Když to ale nevadí a jde jen o cenu, raději prodejte levné PRINTIE, než byste o zakázku přišli.

PRINTIE nabízíme ve třech nejprodávanějších velikostech, v ekvivalentech PRINTY 4911, 4912 a 4913. Jsou určitě vhodná pro náročná výběrová řízení či soutěže, kde rozhodujícím faktorem je rozumná kvalita razítka za velmi dobrou cenu.

 

Printie3912-003Printie3912-001

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny