Blíží se svátky, nabídněte zákazníkům originální personalizované dárky

Léto sice skončilo relativně nedávno, ale je potřeba se srovnat s tím, že čas se opět neúprosně řítí k předvánočnímu shánění dárků. V naší nabídce máme spoustu originálních nápadů na dárky, které vašim zákazníkům udělají radost a vám příjemně před Vánoci zvýší zisk. Nebojte se být kreativní.

Razítko jako dárek

Dostat k vánocům vlastní razítko udělá určitě radost komukoliv v rodině a patří k oblíbeným dárkům mezi přáteli i firemními kolegy. Babička může dostat vtipné razítko s otiskem: „Babička roku“. Děti ocení razítka s obrázky, zvířátky nebo i vlastním jménem a adresou. Podnikatelka, ředitelka nebo ředitel firmy budou mít jistě radost z nového elegantního firemního razítka a bude to pro ně příjemné překvapení a třeba i ušetření jedné starosti s razítkem, co si chtěli už dávno pořídít. Možností a výrobků je opět nespočetně. Od řady Professional Line, přes oblíbená samobarvicí razítka PRINTY nebo pro malá Mobile Printy. Nabízíme razítka všech velikostí až po razítka, kde si text otisku může zákazník sestavit sám.


.

Reliéfní razítka a pečetě

Nabídněte vašim zákazníkům reliéfní razítko TRODAT IDEAL s monogramem. Tato pečeť dodává dokumentům, ubrouskům, knihám, jídelním lístkům, poukazům nebo osobním kartičkám s poděkováním osobitost a nezaměnitelný elegantní styl. A jako dárky jsou perfektní.

TRODAT IDEAL je velmi oblíbený mezi notáři, inženýry, vládními institucemi a právníky po celém světě. Je nejen elegantním dolplňkem každého důležitého dokumentu, ale také významně zvyšuje ochranu dokumentu před falzifikací.

Reliéfní razítka jsou navíc velmi krásná, v chromové povrchové úpravě a mohou ozvláštnit každou smlouvu, pozvánku, kreativní aplikaci, pohlednici, knihu, vstupenku, menu v restauraci, vizitku.

.

Tužky s razítkem

Tužky Goldring se zabudovaným razítkem jsou jedním z těch produktů, které nikdy nezklamou a překvapí originalitou a neotřelostí. Navíc jsou praktické. Dejte o nich opět zákazníkům vědět, budou rádi za skvělý tip. Nakupte si jich již nyní u Megaflexu dostatek, ať máte z čeho nabízet v blížící se sezóně dárků.

Kombinace propisovací tužky nadčasového designu a razítka představuje ideální osobní dárek. Skvěle se hodí pro vaše zákazníky z oborů, kde si nemohou dovolit jen sedět u psacího stolu, kde “parkují” klasická razítka, protože jejich práce vyžaduje pohyb po budově či v terénu. Přesto potřebují mít razítko při sobě: úředníci, zaměstnanci nemocnic, poliklinik a ambulancí, lékaři, lékárníci nebo třeba zaměstnanci policie, ale i řidiči, kteří vozí zboží, dodavatelské firmy… Tento dárek udělá určitě radost každému – od studenta, přes podnikatele až po prarodiče.

V katalogu si můžete vybrat z mnoha barev a provedení, mezi velmi oblíbené klasické modely patří například:

Přehled všech Goldring tužek, které nabízíme, včetně náhradních polštářků a dalšího příslušenství najdete ZDE nebo v našem katalogu.

Dárky vyrobené na laserech od Megaflexu

Na laserech od Megaflexu vyrobíte úžasné personalizované výrobky. Fantazii, ani materiálu se meze nekladou. Ať již budete popisovat sklo, dřevo, kůži, plast, kov nebo třeba i mýdlo, jak jsme vyzkoušeli nedávno, vzniknou krásné dárky. Můžete vaše služby nabídnout firmám, které každý rok tápou, čím podarovat své obchodní partnery a vyrobit pro ně firemní dárky ve velkém.

.

Těšíme se na vaše objednávky

Váš Megaflex Team

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny