Designově krásná Neonová printy zůstávají ve standardní nabídce

Původně limitovaná neonová edice Trodat Printy 4.0, která se od léta 2014 velice rychle stala bestsellerem, je natolik oblíbená, že se Trodat rozhodl ponechat tato razítka nadále ve standardní nabídce. Neonová printy jsou tak povedená, že byla také vybrána jako výstavní kousek na pražskou výstavu Designblok 2015.

Řada Trodat Printy 4.0 se již dlouho pyšní pověstí pěkných razítek s vysokou funkčností. Po celém světě těší miliony zákazníků moderním designem – se sedmi standardními barvami, které sluší každému kancelářskému stolu. Vaše prodejny a posléze i každý pracovní stůl zákazníka, ale může ozdobit a oživit právě neobvyklá a designově pěkná neonová řada Printy 4.0.

Najdete je v našem katalogu

Provedení a barvy:

Neonově barevná Printy 4.0 jsou k dostání v provedení 4911, 4912, 4913 
Neonově žlutá 4912 (také v provedeních4911, 4913)
Neonově růžová 4912 (také v provedeních4911, 4913)
Neonově oranžová 4912 (také v provedeních4911, 4913)

neon reklama
Stejně jako u klasických Printy 4.0. mají i neonová printy kromě již zmíněné skvělé funkčnosti, také snadnou montáž textové desky a intuitivní výměnu polštářku pro koncového zákazníka. K dostání jsou pouze ve variantě bez polštářku.
Pokud máte o produkt zájem neváhejte objednávat v našem katalogu razítek
Přečtěte si také:
 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, okterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlésítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny