Kreativní nápady s razítky TRODAT pro předvánoční sezónu

Hlavní sezóna společenských akcí, večírků a nákupů na Vánoce se opět pomalu blíží a razítka, tužky s razítky nebo krásné pečetě TRODAT IDEAL se nabízejí jako osobní dárky s nápadem. Nabídku produktů TRODAT od Megaflexu ale také jistě ocení ti, kteří se rádi věnují výrobě pozvánek na předvánoční akce nebo balení dárků a chtějí například dodat balicímu papíru, pozvánkám, cedulkám i etiketám osobní dotek a něco navíc. Inspirujte vaše zákazníky kreativními nápady.

Individuální balení, pozvánky a přání

Stačí vzít například bílý nebo hnědý balicí papír, libovolné razítko TRODAT s personalizovaným otiskem – et voilà, máte individuální a osobně navržený balicí papír. Využít lze také pečetě TRODAT IDEAL a dodat exkluzivní osobní dotek dopisům, vánočním přáním, pozvánkám, novoročním přáním…

Nechce se vám vypisovat stejný text mnohokrát, potřebujete jmenovky na dárky? Pořiďte si razítka TRODAT. Děti také jistě na dárcích ocení veselé smajlíky z nejmenšího razítka TRODAT 4921.

 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny