Vánoční razítková a laserová sezóna přichází… Tady je trocha inspirace!

Kategorie Razítka

Není žádným tajemstvím, že razítka, pečetě a tužky s razítkem, ale i krásné dárky vyrobené na TROTEC laserech od Megaflexu, jsou skvělými originálními dárky. Jako obvykle jsme pro vás a vaše zákazníky pro inspiraci připravili průvodce nejlepšími dárky. Poraďte i vašim zákazníkům, jistě to ocení. Protože upřímně… Co má člověk každý rok stále vymýšlet? Osobní razítko či pečeť určitě potěší.

Krásná tužka/pero se zabudovaným razítkem

Tužka se zabudovaným razítkem je jedním z těch produktů, které nikdy nezklamou a překvapí originalitou a neotřelostí. Navíc je praktická, doprovází majitele vždy a všude. Dejte o tomto produktu opět zákazníkům vědět, budou rádi za skvělý tip. Nakupte si na sklad zásobu již nyní, ať máte z čeho nabízet v blížící se sezóně dárků. Je to technicky dokonalý, prestižní dárek, který vyjadřuje originalitu.

Kombinace propisovací tužky nadčasového designu a razítka potěší každého. Můžete navíc ještě pro obdarovaného dárek dále individualizovat – a doplnit laserovou gravurou. Takový dárek udělá radost každému – od studenta, přes podnikatele až po prarodiče.

Goldring Smart Style navíc v sobě kombinuje pero, razítko a Smart Touch Pen v jednom. Touch Pen umožňuje přesné a snadné dotykové operace na všech existujících elektronických výrobcích na trhu. A to je – jak říkají dnešní dospívající, kteři Smart Style nejspíše ocení nejvíc – dost pecka! Toto multifunkční pero je k dostání v černé a stříbrné (chrom) variantě. Pero je možné popsat a ještě více personalizovat CO2 laserem, což mu dodá lesk a exkluzivní eleganci.

Přehled tužek, které nabízíme, včetně náhradních polštářků a dalšího příslušenství najdete ZDE

Pocket Printy – módní dárek, který hraje všemi barvami

Pocket Printy je tak pěkné, že udělá radost snad každému. Je tu ale také pro všechny, kteří mají rádi technicky dokonalé výrobky. A jsou rádi mobilní. Pocket Printy je  praktické, lehké, elegantní, funkční a vejde se opravdu do každé kapsy.
Kdo zkusil, propadl jeho kouzlu…

V našem e-shopu najdete všechny barevné kombinace – a to pod záložkou speciální razítka, Pocket Printy.

 

 

.

Jakékoliv razítko TRODAT jako vhodný dárek

Dostat k Vánocům vlastní razítko udělá určitě radost komukoliv v rodině a patří k oblíbeným dárkům mezi přáteli i firemními kolegy. Může být praktické – třeba jako hezké označení vlastních věcí nebo s adresou a telefonem, ale také třeba vtipné… Děti ocení razítka s obrázky, zvířátky nebo i vlastním jménem a adresou. Podnikatelka, ředitelka nebo ředitel firmy budou mít jistě radost z nového elegantního razítka a bude to pro ně příjemné překvapení a třeba i ušetření jedné starosti.


.

Reliéfní razítka a pečetě: dárek, který obdarovaný opravdu ocení!

Nabídněte vašim zákazníkům reliéfní razítko TRODAT IDEAL s monogramem. Nebo logem firmy. Takový otisk dodává dokumentům, knihám, ale třeba také ubrouskům, jídelním lístkům, poukazům nebo osobním kartičkám s poděkováním osobitost a nezaměnitelný elegantní styl. Víte o lepším dárku?

 

 

.

Dárky vyrobené na laseru

Na laseru, který si u nás můžete i jen pronajmout, vyrobíte úžasné personalizované výrobky. Fantazii, ani materiálu se meze nekladou. Ať již budete popisovat sklo, dřevo, kůži, plast, kov nebo třeba i mýdlo, vzniknou krásné dárky. Můžete vaše služby nabídnout firmám, které každý rok tápou, čím podarovat své obchodní partnery a vyrobit pro ně firemní dárky ve velkém. Velmi oblíbené jsou také dřevěné válečky na těsto s gravurou.

.

Snad se nám podařilo vás inspirovat! Těšíme se na vaše předvánoční objednávky

Váš Megaflex Team

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny