Rozšíření řady Rowmark materiálů ADA o krásné pastelové barvy

Rowmark přišel s rozšířením barevné škály materiálu ADA ALTERNATIVE o zajímavé pastelové (tlumené jemné) odstíny – ADA PASTELS.  Jedná se o jednovrstvý akrylát určený pro laserové gravírování. A to pro vnitřní i exteriérové aplikace. Pokud chcete ADA PASTELS vyzkoušet, ozvěte se nám, zájemcům rádi zašleme vzorek. 

ADA PASTELOVÉ ODSTÍNY

Tento materiál je velmi vhodný i pro gravuru Braillovým písmem a různá dotyková značení. Zároveň poskytuje klasické vlastnosti materiálů Rowmark – jako jsou řezný výkon, trvanlivost a flexibilita. Tato produktová řada je odolná vůči UV záření, má matný povrch a poskytuje širokou škálu barevných kombinací, které přitáhnou pozornost. Všechny desky přicházejí s ochrannou vrstvou – pro zajištění špičkové kvality produktů.

 

 

Ideálně se tento materiál hodí například pro scrapbooky, různé šablony, šperky, cedulky, dárkové štítky, ozdoby, domácí dekorace a mnoho dalších aplikací.

  • Dodává se v tloušťce 0,8 mm
  • Tepelně ohýbatelný, netrhá se

Nabízí skutečnou hodnotu s nekompromisní kvalitou. Gravéři ocení výkon, snadné použití a cenovou dostupnost tohoto produktu.

 

Zajímá vás tento materiál? Ozvěte se nám, zájemcům rádi zašleme vzorek.

O dalších nestandardních materiálech si můžete přečíst i v tomto článcích:

Novinka od Rowmarku: desky Fluro v krásných barvách
Nestandardní deskové materiály Rowmark

—————————————————————————————————————————-

V případě zájmu o další informace nás laskavě kontaktujte na e-mailu: info@megaflex.cz

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny