Otevírací doba v Megaflexu během svátků 2022

Kategorie Razítka

Vážení obchodní partneři, dovolte, abychom vás jako obvykle stručně informovali, jak bude mít Megaflex letos otevřeno během svátků a po novém roce. Tento týden jste také od nás e-mailem dostali podrobnější email s informacemi o naší spolupráci za uplynulý rok a chystaných novinkách v příštím roce 2023. Připravili jsme pro Vás také nový Dopoceník, který již naleznete na našem webu v sekci DOKUMENTY – CENÍKY.

Zboží „za staré ceny“ u nás můžete objednávat celý prosinec zcela bez omezení až do čtvrtka 22.12. 2022, telefonicky do 16:00, elektronicky do půlnoci.
První objednávku v roce 2023 moc rádi vyřídíme už v pondělí 2.1. 2023 (od 7:30).

Pro tuto příležitost jsme si i letos vyrobili informační razítko, které již od 1.12. tiskneme na všechny faktury, takže se vám informace o otevírací době bude připomínat.

Děkujeme Vám moc za spolupráci v tomto roce a těšíme se na další úspěšné roky s Vámi.

Klidné sváteční období přeje

Váš Megaflex-team

 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny