Poděkování a ohlédnutí za rokem 2022

Milí obchodní partneři, ruský diktátor nám na Ukrajině ukazuje, jak křehký je náš celkem pohodlný svět a jak nebezpečná je závislost na totalitních režimech. Bohužel tak prožíváme situace, o kterých jsme doufali, že již definitivně patří jen do minulosti… O to více si vážíme spolupráce a mnohaletého partnerství s Vámi.

Dnes je jasné, že vysoké ceny energií i surovin mají a budou mít vliv i na náš byznys, nevyhnou se žádnému oboru. Naši dodavatelé, a proto i my, na ně již musíme reagovat úpravou cen. Začali jsme tím, že jsme zásadně zvýšili Doporučené maloobchodní ceny (CZ i SK): najdete je ve formátu .pdf (.xls po přihlášení) na našem webu v sekci DOKUMENTY/CENÍKY. Máme je samozřejmě i v klasické tištěné verzi (CZ i SK), kterou od 1. prosince přikládáme k Vašim zakázkám. Pokud maloobchodních ceníků potřebujte více, ozvěte se, rádi je pošleme.

Od 1. ledna také zvyšujeme naše velkoobchodní prodejní ceny (VO), v principu asi o 8%: jejich přesný přehled ve formátu .xls najdete po přihlášení rovněž zde. Tamtéž najdete i velkoobchodní ceníky našeho dalšího zboží. Do konce roku 2022 však u nás ještě můžete nakoupit za současné ceny.

Již delší dobu nám velkou radost dělá aplikace www.razitko.cz na online sazbu razítek. Je málo oblastí, ve kterých se letos můžeme pochlubit výrazným růstem, ale razítka Trodat objednaná pomocí této aplikace k nim jistě patří. Je jasné, že zakázky online získává ten, kdo tento e-shop také inzeruje alespoň na svých webových stránkách nebo dokonce ve vyhledávačích. Pokud máte pocit, že by zakázek přes web mohlo chodit více, ověřte si, zda Vás klienti mohou vůbec najít, zda jste opravdu vidět. Jestli potřebujete s nastavením e-shopu pomoci, ozvěte se prosím, rádi to s Vámi projdeme. Pokud aplikaci zatím nepoužíváte, ale chtěli byste ji vyzkoušet, napište. Je to velmi snadné.

Doporučené ceny ve vaší verzi aplikace razitko.cz se k 1.1.2023 změní automaticky – pokud tedy nemáte změnu cen vypnutou.

Nakupovat u nás letos můžete, jak jsme podrobněji psali výše, až do 22.12. a potom v novém roce od 2.1.2023.

Děkujeme a těšíme se na další spolupráci

Dr. Alena Šebestiánová
marketing manager

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny