Vánoční stůl s využitím razítek TRODAT s barvou na textil

Kategorie Razítka

Mráz na sebe nenechal dlouho čekat a spolu s ním začínají i veselé přípravy na nejkrásnější období roku –  čas předvánoční a období rodinných setkání a různých večírků. Razítka TRODAT- jako skvělý pomocník všem tvořivým nadšencům – by neměla chybět.

Obzvláště důležitým aspektem vánočních příprav jsou pozvánky, výzdoba a samozřejmě dekorace na stůl. S výzdobou a jejím naplánováním, je lepší začít co nejdříve.  Správné dekorace připravené včas vytvoří okamžitou sváteční náladu a lze se tak vyhnout typickému a nepříjemnému stresu těsně před večírkem.

Otisk na pozvánky, ubrousky i textil

Zákazníky by tak mohly potěšit nápady pro báječnou prezentaci večírku (potisk pozvánek, jmenovek či vánočního papíru), ale i prostřeného svátečního stolu, který ožije právě díky otiskům razítek TRODAT.

 

….

Lze samozřejmě potiskovat pozvánky, dárkové karty nebo ubrousky, ale klidně zajít i dál a využít razítko TRODAT s razítkovou barvou pro potisk textilu. Barva je dermatologicky testována a byla speciálně vyvinuta pro tisk na látky, ubrusy, prostírání a látkové ubrousky. Proč si tedy stůl neozdobit individuálními vánočními motivy? Je to tak snadné.

Potřeba je k tomu pouze nepotištěný textil dle vlastního výběru a razítko trodat® (s polštářkem s barvou pro potisk textilu) a pak už jen osobní otisk.  Nabídněte tedy vašim zákazníkům i razítka určené pro tisk na textil. Jistě to ocení.

Objednávat můžete jako obvykle po přihlášení v našem e-shopu

————————————————————————————————————————————————–
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny