Kartonový displej TRODAT PRINTY 4.0 zdarma k vaší další objednávce

Kategorie Razítka

Objednali jsme pro Vaši potřebu opět menší množství krásných reklamních displejů Printy 4.0. Pokud ho ještě nemáte, můžete si snadno ozdobit prodejnu hezkou reklamou razítek TRODAT.

Reklamní displeje jsou šikovným pomocníkem při prodeji razítek. Upoutají pozornost, zaujmou zákazníky ve vaší prodejně či výloze a upozorní na prodávané zboží. Kartonové razítko Printy 4.0 jednoduše složíte dle návodu a za pár minut již může plnit svoji reklamní funkci.

Neváhejte tedy a přidejte si kartonový DISPLEJ Trodat Printy 4.0. k vaší další objednávce. Nabídka platí jen do vyčerpání zásob, proto radíme: pokud ho chcete, reagujte prosím rychle.

Pár dalších technických detailů k displeji najdete ZDE.

 

 

 

 

 

 

Kromě tohoto displeje najdete v našem e-shopu i další podobné produkty, které podporují prodej. V našem e-shopu pod záložkou REKLAMA – najdete plakáty, displeje i samolepky. Stačí si jen vybrat a přidat do objednávky. Například:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

————————————————————————————————————————————————–
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny