Megaparty 2017 – Představení světové novinky: Professional 4.0

Megaflex Vás zve na slavnostní setkání českých a slovenských partnerů. Letošní MEGAPARTY tentokrát poprvé pořádáme ve spolupráci s naším slovenským distributorem, panem Otto Soósem (TRODAT Slovakia), v Bratislavě. Věříme, že si na nás uděláte čas a výlet spojíte třeba i s příjemnou víkendovou návštěvou hlavního města Slovenska.

Kdy: pátek, 12.5. 2017, od 16:45 do cca 21:00
Kde: Štúdio L+S
Námestie 1. Mája 5
811 06 Bratislava

Na programu bude, kromě dobrého jídla a pití, zejména

  • Prezentace světové novinky, razítka Trodat Professional 4.0
  • Divadelní představení Iluzionisté

V hlavních rolích hry předního finského dramatika Bengte Ahlforse uvidíte známé slovenské herce, Milana Lasicu a Zuzanu Fialovou. Bratislavské divadlo L+S asi není třeba zvlášť představovat: je určitě jednou z nejzajímavějších současných scén.

Prosím potvrďte vaši účast a počet míst, která pro vás máme rezervovat, co nejdříve na e-mail: alena.sebestianova@megaflex.cz

Těšíme se na Vás

Váš Megaflexteam

 

 

pozvanka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny