Nadčasový tip na dárek: Tužky se zabudovaným razítkem

Kategorie Razítka

Tužky Goldring se zabudovaným razítkem jsou jedním z těch produktů, které nikdy nezklamou a překvapí originalitou a neotřelostí. Navíc jsou praktické. Dejte o nich opět zákazníkům vědět, budou rádi za skvělý tip. Nakupte si jich již nyní u Megaflexu dostatek, ať máte z čeho nabízet v blížící se sezóně dárků.

Kombinace propisovací tužky nadčasového designu a razítka představuje ideální osobní dárek. Skvěle se hodí pro vaše zákazníky z oborů, kde si nemohou dovolit jen sedět u psacího stolu, kde “parkují” klasická razítka, protože jejich práce vyžaduje pohyb po budově či v terénu. Přesto potřebují mít razítko při sobě: úředníci, zaměstnanci nemocnic, poliklinik a ambulancí, lékaři, lékárníci nebo třeba zaměstnanci policie, ale i řidiči, kteří vozí zboží, dodavatelské firmy… Tento dárek udělá určitě radost každému – od studenta, přes podnikatele až po prarodiče.

Goldring: Osobitý styl a multifunkčnost

Goldring vždy byl a bude výborným tipem na osobitý dárek, který zcela jistě udělá dojem. Design, přesnost a spolehlivost – to jsou hodnoty, které odlišují produkty značky Goldring od ostatních. Kombinace ručního psaní a zabudovaného razítka, vždy umožňovala všestranné použití.

Možný je i popis tužky laserem

Není problém na tužku nechat laserem vygravírovat jakýkoliv nápis či jméno a tím dárek personalizovat ještě více.

Některé z našich modelů (Smart Style) fungují ještě navíc i jako touch pen – tedy můžete jejich uzpůsobeným “koncem” ovládat touchpad a podobná elektronická zařízení.

Přehled všech Goldring tužek, které nabízíme, včetně náhradních polštářků a dalšího příslušenství najdete ZDE nebo v našem katalogu na straně 46. V následující galerii nabízíme základní přehled typů, barev a modelů:
.

.

 

 

 

 .

 

V katalogu si můžete vybrat z mnoha barev a provedení, mezi velmi oblíbené klasické modely patří například:

goldring1

Zaujmout by vás mohlo také pěkné šedé pouzdro na tužky, které si můžete přidat k objednávce.

Objednávat a vybírat můžete z široké nabídky přímo ZDE

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny