Nové www.razitko.cz spuštěno! Chcete ho jako firma využívat? Napište nám.

Kategorie Razítka

Přes víkend jsme překlápěli data ze starého systému a dnes jsme www.razítko.cz spustili. Pokud jste si ještě u Megaflexu neaktivovali váš e-shop, napište nám. Bez vaší reakce a úpravy e-shopu nebudete moct pro vaše zákazníky www.razítko.cz využívat. A přijdete zbytečně o zakázky.

Nyní si již můžete prohlížet a testovat na ostro nový systém www.razítko.cz, který mohou vaši zákazníci – tedy každý, kdo potřebuje jakékoliv razítko – ode dneška využívat. Musíme zdůraznit, že aby si zboží objednali právě u vaší firmy, musíte být aktivními uživateli našeho systému. Takže ti, kteří ještě neodpověděli na důležitý e-mail ohledně aktivace, prosím udělejte tak nebo nás kontaktujte.

Razitko2014-sazbe-preview

Systém samozřejmě zůstává pro partnery Megaflexu i nadále zcela zdarma. V článku Nové www.razitko.cz je tady! najdete na jednom místě informace o všech novinkách systému.

Systém pro nás vyvinul pan Radek Mikuláš, mikulas@megaflex.cz, tel: 777 018 676 i na něj se můžete obracet s případnými dotazy a potížemi.

Další informace najdete i v článku: Pozor, již tento víkend přecházíme na nové razitko.cz a vypínáme starou verzi!

Zde několik náhledů, jak e-shop vypadá:

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny