Nový design: Trodat 4924 a 4724 z rodiny Printy 4.0

Trodat neustále pracuje na vývoji nových produktů a vylepšení stávajících modelů, aby mohl zákazníkům vždy nabídnout razítka nejvyšší dosažitelné kvality. Nyní přichází s modernizovanými modely datového Printy 4724 a textového Printy 4924. Obě nová razítka plynule nahradí ta stávající již v lednu 2022.

Nové modely s designem a funkcemi, které si zamilujete:

  • Současné razítko musí být nejen dokonale funkční, ale také krásné. Tady je. TRODAT.
  • Elegantní přední strana razítka s IMD fólií, díky které snadno rozeznáte  originál od různých napodobenin.
  • Důkazem pravosti je i vyražené elegantní stříbrné logo.
  • Měkké dotykové prvky na obou stranách razítka umožňují ergonomické ovládání.
  • Zezadu lze razítko zajistit ve dvou polohách. Je to ideální pro montáž textové desky i výměnu polštářku. Vyšší poloha nosiče textové desky v kombinaci s lepicí fólií umožní jednodušší a přesnější nalepení štočku do razítka.
  • Nová razítka jsou šetrná k životnímu prostředí: jsou vyrobena jako klimaticky neutrální, což je u produktů TRODAT dnes již naprostý standard.
  • PRINTY 4924 aspiruje na ocenění výjimečnou rakouskou značkou Ecolabel.

Trodat 4924 Printy 4.0: Více než jen razítko do kanceláře

Nový člen designové rodiny Printy 4.0: model 4924 s textovou deskou o rozměrech 40×40 mm je ideální pro čtvercové, kruhové nebo třeba i trojúhelníkové otisky. Nabízí tak výrobcům i prodejcům razítek velkou flexibilitu a neklade překážky kreativitě.

Využijí ho zákazníci, kteří chtějí nápadné razítko s velkým logem, je vhodné pro umělecký a kreativní sektor, zákazníky z odboru řemesel, ale také třeba jako kontrolní razítko do výroby a průmyslu.

Trodat 4924 Printy bude běžně k dostání v červeno-černém provedení, jako vždycky s pěti standardními barvami polštářků – černá, modrá, zelená, červená, fialová a dále se suchým polštářkem (pro rychleschnoucí a speciální barvy) i ve variantě MCI, tedy s individuálně volitelně barevným otiskem (štoček i polštářek pro tuto variantu pro vás také rádi vyrobíme).

Trodat 4724 Printy – i funkční datové razítko může být opravdu hezké

Přichází k Vám také designově vylepšený Printy Dater 4724. I toto razítko má čtvercovou textovou desku s rozměry 40×40 mm. Výška na střed zarovnaného data je 3 mm.

  • Printy Dater 4724 je ideální pro čtvercové nebo kulaté otisky s datem.
  • Kromě moderního vzhledu, elegantního designu a stříbrného reliéfního loga, má tato datumka měkčí datová kolečka, která zajišťují pohodlnější a čistší změnu data. Jako bonus je přiložena také krytka, která umožní transport razítka ve zmenšeném, stisknutém, stavu.

Trodat 4724 Printy bude k dostání v barvě Eco-Černá s pěti standardními barvami polštářků (černá, modrá, zelená, červená, fialová), dále se suchým polštářkem, modro-červeným polštářkem i ve vícebarevné variantě otisku MCI.

Na obě razítka se můžete těšit od ledna 2022.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný výrobce razítek TRODAT, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online na www.razitko.cz nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny