Pocket Printy: dokonalý dárek, který by neměl chybět ve vaší nabídce

Asi máte také tu zkušenost, že lidé, kteří neradi nechávají věci na poslední chvíli, začínají o vánočních dárcích přemýšlet již během října. Jste na to připraveni? Jedním z oblíbených dárků je razítko Pocket Printy. Máte jich na skladě dostatek? Vědí o tomto produktu vaši zákazníci?

Vystavte razítka Pocket Printy ve vaší prodejně. Uvidíte, že zaujmou všechny, kteří chtějí být mobilní a mít kvalitní a praktické razítko vždy po ruce. Pocket Printy vyniká perfektním designem a navíc několika vylepšenými funkcemi proti předchozím modelům.

Pocket Printy můžete u Megaflexu zakoupit i s elegantním displejem, který již v ceně obsahuje i 8 kusů razítek. Můžete volit mezi ve variantou display pro 8x 9512 nebo display pro 8x 9511. Máte o display s osmi razítky zájem? Již ho máme skladem!

 

 

Krásné barvy razítka i otisků

Kapesní razítko Pocket Printy boduje především kompaktností, jednoduchým mechanismem “Just Slide A Stamp” a atraktivním designem v mnoha barevných variacích. Co víc můžete chtít od dokonalého přenosného razítka?

  • Geniální mechanismus “Just Slide A Stamp” je intuitivní. Razítko lze snadno ovládat jednou rukou.
  • Velikost otisku odpovídá Printy 4911 a 4912 (38×14 mm a 47×18 mm).
  • Polštářky ve standardních 5 barvách, ale také MCI (vícebarevný otisk).
  • Design: Pocket Printy se vyrábí v osmi různých barvách, které osloví každého vašeho zákazníka.

 

Další informace o Pocket Printy se dozvíte v následujícím videu:

V našem e-shopu najdete všechny barevné kombinace – a to pod záložkou speciální razítka:

 

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online na www.razitko.cz nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny