Poděkování a ohlédnutí za rokem 2021

Kategorie Razítka

Vážení a milí zákazníci, právě končící rok 2021 nebyl zejména kvůli koronaviru vůbec snadný, přesto se Megaflexu i díky Vám, podařilo vrátit se s obratem nad čísla roku 2019, což je velký úspěch, zejména v oboru razítek. Trvale rosteme v kategorii laserů a také orientačních systémů Triline i materiálů na gravírování.

Jsme si vědomi, že i letošní rok byl obchodně složitý, proto věříme, že ten příští bude ještě úspěšnější! Případné další detaily k naší spolupráci snadno najdete na našem webu (po přihlášení) v části MOJE FIRMA.

Kdybychom měli přece jen zkusit hledat něco pozitivního na současné „době izolace“, pak je to jistě rozvoj online prodeje razítek na webu přes naši aplikaci  www.razitko.cz. Nová verze si rychle našla oblibu u Vás a zejména u koncových zákazníků a je jasné, že zakázky získává ten, kdo tento e-shop také inzeruje alespoň na svých webových stránkách nebo dokonce ve vyhledávačích. Pokud patříte k těm, kteří mají pocit, že by zakázek přes web mělo chodit více, ověřte si, zda vás klienti mohou vůbec najít.

Internet je dnes obrovské tržiště a kdo není vůbec vidět, ten prohrává… Jestli potřebujte s nastavením e-shopu pomoci, ozvěte se prosím, rádi to s vámi uděláme. Můžete samozřejmě také použít informace z našeho webu v sekci DOKUMENTY/NÁVODY/RAZÍTKA. Pokud aplikaci zatím nepoužíváte, ale chtěli byste ji vyzkoušet, napište nám. Je to velmi snadné.

Všude slyšíte o inflaci, růstu cen komodit a vlastně cen všeho. Nevyhne se to ani razítkům, přesto se nám podařilo velkoobchodní ceny v roce 2022 zvýšit jen asi o nepatrná 3-4 %: ve prospěch tohoto malého nárůstu hraje kurs koruny a rozumný přístup našich dodavatelů. Velkoobchodní ceník razítek je Vám k dispozici na našem webu v sekci DOKUMENTY/CENÍKY. Najdete tam také nové Doporučené ceny ke stažení v české i slovenské verzi. Tyto ceníky máme už i vytištěné a rádi je pošleme s Vaší další objednávkou zboží. Stačí to jen zmínit v další objednávce.

Doporučené ceny ve vaší verzi aplikace razitko.cz se samozřejmě změní automaticky.

Doufáme, že se v roce 2022 konečně sejdeme na dlouho odkládané oslavě „30 let naší spolupráce“. Už se na Vás opravdu těšíme! Ještě jednou děkujeme za přízeň a důvěru, kterou Megaflexu věnujete. Přejeme opravdu úspěšný rok 2022!

P.S.: nakoupit u nás letos můžete ještě zítra do 16:00 a potom v novém roce od 3.1.2022.

S přátelským pozdravem

Váš Megaflexteam

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny