Trodat Classic: nadčasová razítka v novém provedení

Kategorie Razítka

Razítka z řady Trodat Classic jsou věčná. Již desetiletí jsou na trhu v mnoha modelech, velikostech a provedeních. Ať již zákazník potřebuje, aby na razítku bylo datum, číslo, text nebo čas, vždy najde v nabídce TRODAT perfektní tradiční razítko, které vyhovuje jeho potřebám.

Nově jsou tato razítka k dispozici v v černé barvě se stříbrným logem. Klasický design ozdobí každé pracoviště a je klasickým doplňkem ke stávajícím řadám Professional 4.0 a Printy 4.0. Navíc, protože TRODAT klade důraz na ochranu životního prostředí a udržitelnost, všechny plastové kryty  nahrazujeme recyklovatelnými materiály.

 

.

Nové modely budou mít shodná čísla pro objednání s původními modely těchto razítek. Datová razítka lze rozeznat podle počátečního roku:

  •  S rokem 2021 – stará verze
  •  S rokem 2022 – nová verze

Do vyprodání zásob budeme dodávat obě verze.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online na www.razitko.cz nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny