Přejeme Vám krásné svátky a děkujeme

Vážení obchodní partneři, rádi bychom Vám a také všem Vašim spolupracovníkům popřáli jménem společnosti Megaflex do nadcházejícího roku 2018 hlavně pevné zdraví a také splnění všech i těch tajných přání.

E-mailem jsme vám již zaslali personalizované detailní informace k letošnímu prodeji a spolupráci s vaší firmou. Děkujeme vám.

Letošní rok nám obchodně udělal radost. Podařilo se zvýšit obrat ve všech našich základních komoditách, zejména v prodeji laserů je náš růst dvouciferný. Dařilo se nám i v prodeji orientačních systémů a materiálů, prodej razítek zůstal na úrovni předchozího roku.

Zejména ve druhé polovině roku jsme museli řešit problémy s naším tradičním dopravcem, společností TOPTRANS. Zdá se, že jejich růst obratu je takový, že trochu přestali myslet na tradiční kvalitu služeb. Připravili jsme proto přechod ke společnosti GEIS a současně jsme si úpravou našeho softwaru otevřeli dveře ke spolupráci s dalšími dopravci. Těm, kteří měli s dopravou v poslední době problém bychom se rádi ještě jednou omluvili a věříme, že se situace s nástupem nového dodavatele – tedy od začátku roku 2018 – výrazně zlepší.

Vzhledem k jistému posílení české koruny vůči euru a dalším světovým měnám jsme se rozhodili nezdražovat razítka ani materiály na výrobu a nárůst cen našich dodavatelů pokrýt z kurzového rozdílu. Věříme, že i toto opatření pomůže vašemu prodeji. 

Dovolte, abychom Vám ještě jednou poděkovali za přízeň a důvěru, kterou naší firmě věnujete. 

Vaše spokojenost je pro nás zásadní. Pokud bychom mohli udělat něco, co by Vám pomohlo k ještě lepší spolupráci s námi, neváhejte nám to říct.

Krásné svátky a šťastný nový rok 2018 

Vám přeje

Megaflexteam

 

 

 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny