Malá revoluce v dopravě balíků

Kategorie Aktuality

Už několikrát jsme psali o tom, že chystáme změnu v dopravní službě pro dodávky zboží, které vám posíláme. Jednoznačným důvodem bylo výrazné zhoršení služeb, které náš stávající dopravce poskytuje a s tím související nespokojenost některých z vás s kvalitou doručování objednaného zboží. 

Asi správně tušíte, že obrázek doprovázející tuto informaci, je nadsázkou: doručování dronem ještě pořád není reálné, jakkoli by se nám líbilo. Skutečností ale je, že od druhého ledna 2018 začínáme dopravovat balíky do 40 kg (a menších rozměrů) se společností Geis Parcel CZ s.r.o. Tato zdánlivě jednoduchá změna je logisticky poměrně náročná, i proto, že dopravní společnosti dnes využívají prostředníky, takzvané agregátory dopravních služeb. Nastavení softwaru u všech tří účastníků přepravy může v prvních dnech zkušebního provozu přinést drobné problémy. Rádi bychom Vás proto požádali o trochu tolerance a také o zpětnou vazbu, pokud něco nebude fungovat bezvadně. 

Nový systém pro vás přinese ještě jednu malou změnu: i u objednávek pod hodnotu 10.000,- CZK dopravu přímo dopravci uhradíme my a vy najdete její paušální cenu (v ČR standardně 99,- nebo 69,- u zcela malých balíčků, na Slovensko pak 199,- Kč) jako položku naší faktury. U objednávek nad 10.000,- Kč pak samozřejmě i nadále dopravné hradíme my. 

Zmíněný agregátor služeb, kromě jiného, umožní pohodlné online sledování cesty vaší objednávky k vám. Informaci kde a jak můžete zásilku sledovat, uvidíte vždy v potvrzujícím mailu, který vám odešleme. 

Věříme, že s novým dopravcem a modernějším systémem ubude důvodů k nespokojenosti s dopravou zboží a těšíme se na pokračování naší příjemné spolupráce.

Váš MEGAFLEX TEAM

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny