Razítka s UV barvou pro vstup na exkluzivní párty

Klasická situace: přicházíte na večírek, u vchodu stojí vyhazovač s razítkem, dnes již samozřejmě samobarvicím, a označí otiskem zápěstí každému návštěvníkovi. Pak je jasné, že si host koupil lístek a může prostor libovolně opouštět a vracet se. Razítka do diskoték a klubů jsou již známým polem pro prodej Trodat produktů. Co ale nabídnout, když jde o večírek na trochu vyšší úrovni?

Jsou akce a luxusní party, kde je sice také potřeba ohlídat pozvánky či platbu vstupenek, ale přitom se jedná o exkluzivní večírek, kde hosté nechtějí mít razítkovou barvu otištěnou například  hned vedle drahého náramku či hodinek. Právě zde se výborně hodí a můžete nabídnout UV barvou napuštěný polštářek.

Princip je snadný: do jakéhokoliv samobarvicího Trodat razítka si zákazník koupí suchý polštářek a k němu speciální UV barvu (viz následující obrázek).

 

Norris

Polštářek barvou napustí, vloží do razítka a může tisknout „neviditelně“. Obsluha u vchodu pak posvítí na ruku speciálním UV testerem (kapesní zářivkou), pod jehož světlem se otisk teprve objeví. Žádná špinavá zápěstí, vše důmyslně skryto.

Je to praktické, efektní a dobré řešení. Zkuste tuto možnost zákazníkům nabídnout. Možná ji ocení i lepší kluby, bary a diskotéky ve vašem okolí.

Razítkovou barvu s UV reaktivní příměsí NORIS 110 UV/25ml si můžete jako přihlášení partneři firmy Megaflex kdykoli objednat.
Pokud by vaši zákazníci měli zájem ještě o něco opravdu speciálního, mohou si objednat i barvy, které sice po otisknutí vidět jsou, ale pod UV testerem mění barvy. Jedná se o NORIS 117 UV a prodáváme je v odstínech: růžová, zelená, žlutá a ve dvou odstínech oranžové.

Kromě využití pro kontrolu vstup na večírky, lze samozřejmě UV barvy využít především při tisku na různé typy dokumentů, které lze takto „tajně“ označit a UV lampou zkontrolovat pravost originálu.

Na obrázku vidíte, jak taková kapesní UV zářivka, kterou máme v nabídce, vypadá:

Kompletní nabídku razítkových barev a cen si po přihlášení v našem katalogu můžete prohlédnout zde. 

Pokud máte otázky k barvám do razítek, rádi vám odpovíme. Napsat můžete na e-mail sebestianova@megaflex.cz

 

 

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny