Razítka Trodat: Grilovací party s tím důležitým „extra“

Kategorie Razítka

Co je nevyhnutelnou součástí léta? Samozřejmě grilovací setkání a večírky. Můžete vašim zákazníkům – například restauracím a hotelům nebo třeba i na soukromé akce nabídnout zajímavý nápad. Dodejte vašim zákazníkům razítka, kterými mohou elegatně a originálně ozdobit pozvánky nebo dekor stolů s motivy na téma grilování a BBQ.
.

Ke grilování láká vůně uhlí a šťavnaté masové kousky či barevné zeleninové špízy. Chybí jen jeden podstatný detail – správná společnost. Naše chytré řešení za pomoci TRODAT razítek zajistí atraktivní pozvánky na radostný večer s grilováním.

Navrhnout vlastní originální pozvánky s kulatým razítkem TRODAT nikdy nebylo snazší

Další večírek je za dveřmi a váš zákazník chce překvapit hosty personalizovanými pozvánkami? Pak velmi dobře poslouží naše všestranná razítka TRODAT. Kreativní otisky dodají každému písmenku extra hodnotu navíc. Nezáleží na tom, zda jde o šálek kávy, koktejlový večer nebo grilovací párty – jednoduše stačí vybrat motiv dokonalé pozvánky a ozdobit individuálně navrženými otisky. Hotovo!

Vhodné kruhové razítko 4623 najdete třeba ZDE. Použít lze ale samozřejmě jakýkoli tvar otisku.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny