Reiner jetStamp graphic 970 s vylepšeným firmwarem PC Graphic

Reiner jetStamp graphic 970 již dobře znáte z naší nabídky. Nyní má toto senzační razítko ještě vylepšený firmware – PC Graphic. Podívejme se, co tento program umí.

Reiner jetStamp graphic 970 je vlastně ruční inkoustová tiskárna, umožňující značit dokumenty nebo různé výrobky a to snadno a rychle. Se speciální náplní je možné tisknout i na neabsorpční materiály, jako jsou plasty nebo kovy.

Program PC Graphic

Kromě takové samozřejmosti, jako je tisk čísel, data, času a textu, umí razítko díky programu PC Graphic tisknout také různé grafiky a čárové kódy. V razítku mohou být v jeden okamžik uloženy až 4 různé grafiky. Grafika vytvořená v počítači může být do razítka snadno a rychle přenesena pomocí USB nebo Bluetooth.

Jak PC Graphic používat?

Nejprve je třeba software PC Graphic instalovat ve vašem počítači. Toho dosáhnete tak, že zapnuté zařízení připojíte pomocí Micro USB kabelu k počítači, který zařízení rozpozná a software automaticky nainstaluje. Program pak lehce spustíte poklepáním ikony razítka Reiner 970.

Uživatelské rozhraní ukazuje jak lištu s typickými Windows symboly, menu lištu, čtyři řádky pro sestavení různých otisků, tak i například stav nabíjení baterie, či množství inkoustu.

Čárový kód nebo individuální grafika

Pomocí ikon v horní liště pak sestavíte libovolný text, vložíte datum, čas, můžete nastavit číslování jednotlivých otisků. Nebo můžete vložit čárový kód, který lze v programu přímo generovat – a to v různých formátech a podobách. (Více v přiloženém manuálu).

Je také možné vkládat individuální grafiku, kterou jste si připravili v jiném grafickém programu. Po vytvoření grafiky ji lehce přenesete do vašeho zařízení, kliknutím na příslušnou ikonu a po úspěšném přenosu již můžete tisknout.

Jak jsme již uvedli, v razítku je možné mít uloženy v jeden moment až čtyři různé grafiky. Pro vyvolání té, kterou chcete, přepnete řadič na požadovanou pozici (Číslo na řadiči se rovna číslu grafiky).

Pro úspěšnou práci s razítkem Reiner PC graphic 970 doporučujeme pečlivě přečíst manuál razítka, abyste mohli naplno využít všech jeho předností. 

Podrobně si o Reiner jetStamp graphic 970 můžete také přečíst v článku Seriál Reiner: Novinka v nabídce jetStamp graphic 970 

Technická data razítka:

  • velikost razítka: 140 x 160 x 85 mm (Š x V x H) 
  • velikost základní stanice: 155 x 30 x 140 mm (Š x V x H)
  • hmotnost: 520 g
  • maximální tisková plocha: 65 x 12,7 mm
  • maximální rychlost tisku: méně než 1 sec/otisk
  • tiskové rozlišení: 300 dpi
  • kapacita baterií: více jak 1000 otisků

Máte o razítko zájem? Objednejte si jej přímo zde

———————————————————————————————————————————————————————————————

Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny