Robustní razítko 5212 pro značení balíků, tiskovin či tašek

Nabídněte firmám a společnostem přidanou hodnotu a další snadno použitelný způsob komunikace se zákazníky. Díky razítku 5212 a vlastnímu potisku papírových sáčků na zboží (ideální reklama zdarma), zanechají podniky a firmy u zákazníků trvalý dojem.

Naše největší – razítko model 5212 – se výborně hodí k označovaní firemních balíků, tašek, sáčků a tiskovin. Polštářek se speciální rychleschnoucí barvou zajistí, aby otisk dobře držel i na lakovaných obálkách a foliích.

Jsou razítka, která překvapí neobvyklou velikostí. Mezi ně patří určitě TRODAT Professional 5212 – razítko s jednoznačně největší plochou otisku na trhu. Díky rozměru textové desky 116 x 70 mm je perfektní pro velké otisky.

Velká textová deska o rozměru 116 x 70 otevírá spoustu možností využítí. Hodí se pro velká loga nebo tabulky či jiné aplikace náročnější na místo. Právě pro tisk tabulek se razítko Professional 5212 hodí zcela ideálně. Využíjí jej jistě prodavači, obchodní domy, pojišťovny nebo účetní. Díky integrovanému polštářku může ve firmách nahradit velká starší ruční razítka nebo velké podušky.

5212 je dostání ve verzích bez data, s dvojím datem, s datem vlevo, s datem vpravo nebo s datem v centru. Tyto možnosti poskytují možnost přizpůsobit textovou desku zcela potřebám vašich zákazníků. Stejně jako všechny výrobky řady Professional se 5212 hodí pro denní použití v kanceláři či jakékoliv firmě a poskytuje jasný a přesný otisk.

 

 

Na co se můžete u 5212 spolehnout:

  • rozměr textové desky 116 x 70: perfektní pro velké otisky
  • velká loga či celé tabulky nyní mohou být součástí otisku
  • varianty: bez data, s dvojím datem, s datem vlevo, s datem vpravo nebo s datem v centru
  • jasný a přesný otisk
  • vestavěný polštářek 6/512, nevysychá, jednoduchá výměna
  • ergonomický tvar pro příjemné použití
  • ocelové jádro razítka zajišťuje dlouhou životnost a odolnost
  • jednoduché a přesné umístění otisku
  • ekologicky šetrné – což je naším standardem

Razítko Professional 5212 můžete objednávat v našem katalogu razítek ZDE

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny