S-PRINTY: Hotová razítka pro přímý prodej

Kategorie Razítka
Tags

Když slyšíte o razítkách, asi vás nejprve napadne, že za tištěným textem stojí poměrně sofistikovaná technologie, začínající sazbou v grafickém programu a končící nejspíše laserovou gravírkou. U většiny razítek s individuální grafikou to tak také je. Přesto existuje překvapivě velké množství razítek, která jsou již z výroby vybavena pevným nebo proměnlivým textem a před jejich prodejem není žádná další individualizace zapotřebí.

V našem katalogu razítek jsou takové výrobky označeny fialovým symbolem obchodu a zkratkou PP – Přímý Prodej.

Patří mezi ně zejména: Textová razítka S-PRINTY s často používanými kancelářskými texty či s jinou oblíbenou grafikou a razítka kombinující datum nebo číslo s pevným nebo nastavitelným textem.

V našem e shopu najdete razítka s pevným textem snadno, stačí najet na řádek s-printy v oddílu printy line (viz obrázek)

Stačí objednat a můžete ihned prodávat.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat onlinenebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.
 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny