Trodat infoportal: Ilustrační obrázky a fotografie produktů nejen pro vaše sociální sítě

Ačkoliv mají sociální sítě (Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube a další) pro mnohé z nás stále negativní konotace a uvědomujeme si i jejich nevýhody a rizika, zároveň je nelze přehlížet, neboť se dají využívat jako finančně nenáročný nástroj pro reklamu a propagaci i pro osobnější kontakt se zákazníky.

Pokud tedy sociální sítě máte a občas vám chybí nový obsah s kvalitním obrazovým materiálem, firma TRODAT pro vás připravila zdarma k dispozici ilustrační obrázky, fotografie, plakáty a další obrazové materiály pro vaše sociální média a propagaci značky TRODAT.

Zvyšte prodej tím, že budete viditelní na sociálních sítích a stáhněte si nejnovější obrázky z předpřipravené složky Product Images/Milieu Images.

Trodat Infoportal, jak již víte z našich minulých článků, najdete na adrese infoportal.trodat.net a výběr produktových fotografií pro sociální sítě najdete pod záložkou: Product Images/Milieu Images.

Fotografie pro vaši reklamu, sociální sítě či webové stránky zdarma a bez registrace

Infoportal.trodat.net

Nemusíte ale využívat pouze složku Milieu Images, můžete si vyhledávat obrázky sami dle libosti. Pro přímý vstup můžete použít: https://infoportal.trodat.net a při kliknutí na Knihovnu médií (Media Library) se vám otevře vyhledávací formulář a rychle najdete, cokoliv potřebujete.

Například my jsme si nechali vyhledat razítko Professional 5460.

Dále už jen stačí vybrat fotografii, která se vám líbí, a po rozkliknutí vpravo nahoře zvolit požadovaný formát, velikost nebo kvalitu obrázku, podle toho, jestli potřebujete jen malou ilustrační fotografii nebo třeba velký produkt na plakát.

 

Doufáme, že se vám s Infoportal.trodat.net bude dobře pracovat a že vám zjednoduší a vylepší práci s propagací a prodejem výrobků TRODAT.

Pokud ještě nesledujete sociální sítě Megaflexu, rádi vás přivítáme mezi sledujícími:

https://www.facebook.com/megaflex.cz/

https://www.instagram.com/megaflex_marking/

https://www.youtube.com/MegaflexCz

https://www.linkedin.com/company/megaflex-cz/

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *