Trodat je nyní členem platformy respACT a stojí za jejími hodnotami

Jsme velmi rádi, že firma Trodat, přední výrobce samobarvicích razítek, je od letošního roku součástí platformy respACT, předního podnikatelského sdružení v Rakousku, které dbá na zásady udržitelného podnikání a snaží se vytvořit síť pro odborné znalosti a výměnu zkušeností.

TRODAT je jasnou jedničkou na celosvětovém trhu se samobarvicími razítky – a s úspěchem u dobrých firem přichází i odpovědnost.  Proto tato tradiční rakouská společnost s více než 100letou historií klade takový důraz na ohleduplné, ekologické a trvale udržitelné podnikání, které bylo a je nedílnou součástí jejího způsobu myšlení a jednání.

Jako člen respACTu je Trodat důležitým hráčem na trhu při utváření budoucnosti, kterou stojí za to žít.

Podnikatelské aktivity v současné době více soustředí na řešení ekologických, sociálních a ekonomických výzev, zároveň je třeba myslet na podnikání, ale i inovace s ohledem na udržitelný rozvoj.

Sdružení předních firem respACT informuje, propojuje a podporuje CSR (Corporate Social Responsibility) a usiluje o implementaci 17 cílů udržitelného rozvoje stanovených OSN. Mezi ně patří například omezení hladu, světové chudoby, podpora zdraví, ochrana čistoty vody a vzácných zdrojů, podpora všeobecné vzdělanosti, genderové vyváženosti a mnohé další. Seznam všech 17 cílů najdete na obrázku v záhlaví tohoto článku.

Více o tom, co TRODAT dělá pro ochranu životního prostředí si můžete přečíst například v tomto článku:

Razítka TRODAT a odpovědnost k životnímu prostředí

Jako zákazníci nakupující razítka TRODAT si tedy můžete být jisti, že odebíráte zboží od firmy, která myslí na budoucnost a neničí zbytečně životní prostředí. A to je příjemné vědět.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny