Tužka s razítkem: skvělý dárek. Jaká je naše aktuální nabídka?

Tužka a razítko v jednom vždy zákazníky osloví funkčností a nadčasovým designem. Mnoho lidí již řadu let oceňuje tento populární exkluzivní výrobek a nebojí se tímto produktem podtrhnout vlastní individualitu. Jaké modely můžete u Megaflexu aktuálně objednat?

Kombinace vysoce kvalitní propisovací tužky nebo pera a vestavěného samobarvicího razítka umožňuje všestranné využití. Je to také ideální osobní dárek.

V nabídce aktuálně máme:

Smart Style černá, multifunkční propisovací tužka Goldring Smart Style v klasické černé barvě, která v sobě kombinuje pero, razítko a Smart Touch Pen v jednom. Touch Pen umožňuje přesné a snadné dotykové operace na všech existujících elektronických výrobcích na trhu.

Smart Style chrom, multifunkční propisovací tužka Goldring Smart Style v chromovém provedení, která v sobě kombinuje pero, razítko a Smart Touch Pen v jednom. Touch Pen umožňuje přesné a snadné dotykové operace na všech existujících elektronických výrobcích na trhu.

 

Zlatá tužka HERI Diagonal, s vestavěným razítkem pro 4 řádky textu v nejprodávanějším, exkluzivním zlatém provedení.

STYL
Tužky a pera přesvědčí nadčasovým designem, přesností a spolehlivostí: produkty pro silnou osobnost.

ČISTÝ OTISK
Důmyslně vyvinutý mechanismus zajišťuje optimální rozložení tlaku po celé textové desce a zaručuje hladké a čisté otisky.

SPOLEHLIVOST
Materiál i mechanismus tužek a per splňují nejvyšší standardy kvality a zajišťují tak uživateli dlouhodobou radost z výrobku.

FUNKCE SMART
Pokud si zákazník vybere model Smart Style – získá bonus navíc – horní část dotykového pera umožňuje přesné a jemné ovládání dotykové obrazovky chytrých telefonů a tabletů.

OSOBITOST
Tužky s razítkem lze personalizovat gravurou pomocí CO2 laseru a vytvořit tak u písma krásný „stříbrný efekt“. Písmena se po vygravírování stříbrně lesknou a dodávají peru exkluzivní eleganci a styl.

LUXUSNÍ ÚPRAVA
Kombinace psací potřeby vysoké kvality s plně funkčním samobarvicím razítkem, nabízí široké použití a udělá radost použitím jedinečných materiálů, zajímavým mechanismem i luxusní úpravou povrchu.

DEJTE O NICH VĚDĚT ZÁKAZNÍKŮM
Tužky s razítkem jsou jedním z těch produktů, které nikdy nezklamou a překvapí originalitou. Navíc jsou praktické. Dejte o nich opět zákazníkům vědět, budou rádi za skvělý tip.

DÁRKOVÁ KRABIČKA
Krásné pero se nemůže obejít bez luxusní dárkové krabičky, ve které bude vaše tužka s razítkem zabalena.

Objednávat můžete v našem e-shopu, jak jste zvyklí, nebo přímo zde:

Zlatá tužka s razítkem
Smart Style tužka s razítkem ve verzi chrom
Smart Style tužka s razítkem  v klasické černé barvě
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny