Využijte nový TRODAT informační portál s podklady pro vaši reklamu či tisk

Určitě se vám už někdy stalo, že jste chtěli přidat na váš web některý z výrobků značky TRODAT, ale neměli jste vhodnou fotografii a museli jste si podklady shánět u nás nebo si dokonce dělat vlastní snímky výrobků. To už nebude potřeba. Trodat pro všechny zájemce zpřístupnil zcela zdarma informační portál s digitálními daty a médii v kvalitě, kterou požadujete.

Infoportal.trodat.net

Nachází se na adrese: https://infoportal.trodat.net a při kliknutí na Knihovnu médií (Media Library) se vám otevře vyhledávací formulář a můžete rychle najít cokoliv potřebujete. Například my jsme si nechali vyhledat  razítko Professional 5460 a získali řadu výsledků (viz náhled níže), ze kterých si můžeme vybírat obrázky a data k našemu použití.

 

Dále už jen stačí vybrat fotografii, která se vám líbí a po rozkliknutí vpravo nahoře zvolit požadovaný formát, velikost nebo kvalitu obrázku, podle toho, jestli potřebujete jen malou ilustrační fotografii nebo třeba velký produkt na plakát.

 

Doufáme, že se vám s Infoportal.trodat.net bude dobře pracovat a že vám zjednoduší a vylepší práci s propagací a prodejem výrobků TRODAT.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny