Virtuální Megaparty 30 let v Megaflexu: Na vaše zdraví!

Všem našim partnerům a přátelům firmy Megaflex, která letos slaví 30 let značky TRODAT na českém a slovenském trhu, připíjíme na zdraví a děkujeme za krásných 30 let úspěšné spolupráce.

Vážení přátelé,

opravdu moc jsem se těšil, že ve Vaší přítomnosti oslavíme 30 let Megaflexu. Bohužel, virus míní jinak a ani odklad oslavy nepomohl…. Chtěl bych proto dnes, alespoň touto cestou, poděkovat všem našim partnerům a zákazníkům. Jste to Vy, kteří -díky důvěře, již nám dáváte- umožnili, aby Megaflex prožil oněch 30 úspěšných let. Skvělá léta to ale byla i pro mě osobně a také pro mé spolupracovníky, bez kterých by žádný takový úspěch nebyl představitelný. Velký dík za společná léta proto patří i jim.

Věřím, že tahle nepříjemná doba mnoha omezení kontaktů brzy pomine, a že se opět uvidíme osobně. Moc se na to těším.

Někteří z Vás už tuší, že ve firmě pracujeme na úplně nové verzi aplikace razitko.cz, kterou většina z Vás využívá pro online prodej razítek. Těším se, že už brzy s námi oceníte přímočarý, rychlý a uživatelsky přátelštější přístup k sazbě razítek. Mým přáním je, abychom se při instalaci nové verze alespoň krátce setkali, pomohli Vám s nastavením… a také spolu mohli promluvit. Pokud to virus zatím nedovolí, ozveme se nějakým online způsobem.

Ještě jednou velký dík za léta příjemné spolupráce. Těším se na další roky s Vámi a doufám, že jste všichni zdraví a máte dost optimismu, nutného pro překonání těžké doby v podnikání.  Alespoň na dálku teď připíjím na Vaše zdraví a na náš další společný úspěch!

Váš Milan Boehm a Megaflex team

 

 

P.S.: Těšíme se na další fotky z Vašich minioslav MEGAFLEX_XXX. Můžete je, prosím, posílat na info@megaflex.cz.

P.S.2. Modelky a modelové z naší firmy mají na sobě jednorázové roušky z naší nabídky s nanovláknem NanoNOSE 🙂

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny