Babybox: charitativní akce výrobců razítek a Megaflexu.

Devátého října od 12 hodin proběhne předání babyboxu, na který se společně v těchto dnech skládáme pro Mladoboleslavskou Klaudiánovu nemocnici. Děkujeme těm, kteří peníze poslali.

Jak může vaše firma přispět?

Na výměnu babyboxu je potřeba celkem 250.000,- korun. Megaflex nejen každý váš dar vyrovná stejnou částkou, ale zavazuje se také doplatit případně chybějící sumu v každém přípa­dě. Je proto předem zaručeno, že sbírka dopadne dobře.

Zde je pro Vás připravena darovací smlouva ke stažení. Vytiskněte si ji, prosím, vyplňte jméno Dárce i částku a podepište. Pak nám ji můžete poslat poštou (Megaflex, Osiková 3, 130 00 Praha 3) nebo ji naskenovat a poslat mailem na adresu obchod@megaflex.cz.

My zařídíme podpis Vaší smlouvy odpovědnou osobou za příjemce daru (STATIM, z. s.) a pošleme Vám ji poštou (abyste měli podepsaný originál pro daňové účely). Až vám přijde zpět, pošlete prosím peníze na ve smlouvě uvedený účet (26116319/0800 s variabilním symbolem 09102014, v němž se skrývá datum otevření babyboxu). 

Budeme rádi, pokud nám pošlete i krátký mail o provedené platbě: pošleme na účet sbírky obratem stejnou částku za Megaflex.

 Pojďme společně ukázat, že výrobci razítek a značení umějí udělat něco dobrého a nejsou lakomí!

Pokud vás zajímá více detailů o tom proč to děláme a další informace o této naší společné charitativní akci, můžete si přečíst články:
Charita? Ano, ale když už, tak dobře
“Sbírka? Skvělá myšlenka, děkuju!” říká Ludvík Hess
Sbírka na babybox v Mladé Boleslavi pokračuje, děkujeme, že přispíváte

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny