Sbírka na Mega-babybox pokračuje. Připojíte se také?

Velmi děkujeme těm, kteří se již zapojili do  charitativní Mega-akce, kdy spolu s vámi sbíráme peníze na výměnu jednoho babyboxu. Tedy sofistikované „bedýnky“ pro odložené děti. Devátého října od 12 hodin, proběhne předání babyboxu mladoboleslavské Klaudiánově nemocnici. Děkujeme těm, kteří již peníze poslali nebo nám píší, či říkají do telefonu, že se chystají zapojit. Už přispěli také naši zahraniční partneři, firmy Noris a Trodat. I Vy se můžete připojit, ale již jen do 30. září!

Jak může vaše firma přispět?

Na výměnu babyboxu je potřeba celkem 250.000,- korun. Megaflex každý váš dar vyrovná stejnou částkou a zavazuje se na závěr doplatit případně chybějící sumu v každém přípa­dě. Je proto předem zaručeno, že sbírka dopadne dobře.
Vítána je každá částka, žádná charita není příliš malá. Pro možnost využití daňového odpisu je však dolní hranice 1.000,- Kč pro fyzické a 2.000,- pro právnické osoby. Babybox, který se chystáme spolu s vámi vyměnit, již zachránil tři dětské životy, ale dnes už není v dobrém technickém stavu. 

Zde je pro Vás připravena darovací smlouva ke stažení. Vytiskněte si ji, prosím, vyplňte jméno Dárce i částku a podepište. Pak nám ji můžete poslat poštou (Megaflex, Osiková 3, 130 00 Praha 3) nebo ji naskenovat a poslat mailem na adresu obchod@megaflex.cz.

My zařídíme podpis Vaší smlouvy odpovědnou osobou za příjemce daru (STATIM, z. s.) a pošleme Vám ji poštou (abyste měli podepsaný originál pro daňové účely). Až vám přijde zpět, pošlete prosím peníze na ve smlouvě uvedený účet (26116319/0800 s variabilním symbolem 09102014, v němž se skrývá datum otevření babyboxu). 

Budeme rádi, pokud nám pošlete i krátký mail o provedené platbě: pošleme na účet sbírky obratem stejnou částku za Megaflex. 

Pokud vás zajímá více detailů o tom proč to děláme a další informace o této naší společné charitativní akci, můžete si přečíst články:
Charita? Ano, ale když už, tak dobře
“Sbírka? Skvělá myšlenka, děkuju!” říká Ludvík Hess

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny