Babybox Trodat-Megaflex v Mladé Boleslavi slavnostně zprovozněn, děkujeme!

Devátého října, přesně v poledne, jsme se sešli v Mladé Boleslavi, v Klaudiánově nemocnici, abychom s „babydědkem“ panem Ludvíkem Hessem, patronem babyboxů a otcem myšlenky babyboxů v České republice, slavnostně otevřeli Trodat-Megaflex babybox nové generace, na který jsme se spolešně s vámi, výrobci a prodejci razítek Trodat – společně složili v charitativní sbírce, která probíhala v létě.

Slavnostního otevření se kromě dárců a zástupců firmy Mefaflex, zúčastnilo také vedení nemocnice, několik starostů a místních politiků a v neposlední řadě také Jiřina Fialová, náměstkyně hejtmana pro zdravotnictví Středočeského kraje, významná příznivkyně celého projektu.

Více o sbírce a proč jsme se rozhodli na akci přispět, najdete v článcích:

Charita? Ano, ale když už, tak dobře
“Sbírka? Skvělá myšlenka, děkuju!” říká Ludvík Hess
Kompletní fotogalerie ze zprovoznění Babyboxu

Babybox nové generace, který je od včera funkční, nahradil původní již technicky zastaralejší babybox, otevřený 1.5. 2008, který pomohl zachránit již 3 miminka. Doufáme, že babybox nové generace, který je technicky dokonalejší a pro miminko bezpečnější, bude svému účelu sloužit také tak dobře.

Když už se to bohužel musí stávat, ať má miminko co největší komfort

Přejeme si samozřejmě, aby v babyboxu nemuselo skončit žádné děťátko, ale pokud maminka nenajde jiné východisko a musí se tak stát, ať má bezpečné, komfortní místo, kam dítě odložit s vědomím, že dítě nezemře v popelnici či ve křoví, ale bude o něj ihned skvěle postaráno.

Máme z povedené akce radost a dovolte, abychom Vám jménem Megaflexu i jménem Ludvíka Hesse, otce babyboxů, ještě jednou poděkovali za velkorysé finanční dary ve prospěch naší letošní společné sbírky prodejců a výrobců razítek TRODAT.

Zde pár amatérských fotografií, pro dokreslení atmosféry slavnostního otevření babyboxu, kompletní fotogalerii od profesionálního fotografa najdete zde: Kompletní fotogalerie ze zprovoznění Babyboxu.

 

O akci si můžete také přečíst v článku: V Mladé Boleslavi jsme slavnostně otevřeli TRODAT – MEGAFLEX babybox nové generace!

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny