Dárek: upgrade pro program JobControl 11 pro naše partnery zdarma

Jako poděkování k 20. výročí firmy chce firma Trotec bezplatně zpřístupnit upgrade pro program JobControl® 11 všem našim laserovým zákazníkům. Součástí této aktualizace je také první verze nového softwaru JobControl® Cut. JobControl® Cut je plně integrované řešení v laserovém softwaru Trotec JobControl, které umožňuje zpracovávat a optimalizovat základní geometrii řezání. V případě instalace nového JobControlu 11 můžete požádat zdarma o aktivační klíč pro zkušební verzi JobControlu Cut s platností 1 rok. Po vypršení této doby se můžete rozhodnout, zda si software Jobcontrol Cut koupíte či nikoliv.

Novinky ve verzi JobControl 11:

  • Plná podpora nového Speedy 400 – maximální rychlost gravírování 420 cm/s, dvě referenční pozice pro osu Z (dole a uprostřed), ultrazvuková technologie pro zaostřování, stavový LED displej s aktuálním stavem laseru a úlohy, OptiMotion – dráhu řezu lze naplánovat přímo v databázi materiálů
  • JobControl CUT
  • Plná podpora Corel Draw 2018
  • Oprava starších bugů a chyb

Upozornění: Upgrade na verzi 11 je určen pro uživatele s JobControlem verze 10 a 9. Verze 11 pracuje s operačním systémem Windows 7, 8 a 10. Pokud používáte verzi JobControl 9, tak doporučujeme pořízení nového PC, jelikož verze 11 je mnohem náročnější na hardwarové požadavky a při aktualizaci na původním PC by se práce se softwarem výrazně zpomalila.

 

Laserový software JobControl® vám perfektně pomůže při laserovém gravírování a řezání laserem. Inovativní funkce JobControl® zjednodušují každodenní práci – pro dokonalé výsledky řezání a gravírování. Pracujte ve svých obvyklých programech (CorelDraw, Photoshop, AutoCAD, Illustrator, InkScape, Word apod.) a pošlete váš návrh do laseru bez ohledu na to, zda z PC nebo z Macu.

Tiskový ovladač Trotec používá funkci „Rychlý tisk“ k odeslání souboru přímo do laseru nebo do laserového softwaru JobControl®. Řada chytrých funkcí vám umožní optimalizovat pracovní postup. Žádný jiný laserový software vás nepodporuje lépe při práci s laserem.

 

Obrazovka jako „virtuální laserový nástroj“

S JobControlem můžete místo zobrazení laserových úloh na mini displeji využít celou velikost vašeho monitoru. Klepnutím na obrazovku pomocí myši můžete přesunout gravírovací úlohy, které dosud nebyly zpracovány ze seznamu úloh, na jakoukoli pozici ve virtuálním laserovém stroji. Díky obousměrné komunikaci můžete začít gravírovací práci bez opuštění pracoviště. Navíc JobControl® obsahuje velké množství užitečných a inteligentních funkcí, které usnadní práci.

 

Databáze materiálů: Srdce JobControlu

Předdefinovaná nastavení pro různé standardní materiály vám pomohou dosáhnout co nejlepšího výsledku gravírování a řezání. Navíc můžete také ukládat a spravovat vlastní materiály.

Zpracování pomocí jednotlivých barev v RGB:

Definujte nastavení zpracování, jako je gravírování nebo řezání, rychlost, výkon, počet průchodů, Z-posun atd. Podle barev:

Automatické ovládání osy Z: užitečné pro objekty s různými pozicemi ohniskových bodů.

Vícenásobné gravírování: Umožňuje dosáhnout co nejlepší kvality gravírování nebo řezání při práci s citlivými materiály

Spojky: Přerušováním řezací čáry v definovaných intervalech neoddělujte řezané části od materiálu. To je velmi užitečné při vytváření celých desek se štočky nebo jemných výřezů.

Všechna nastavení se provádějí v jednom pracovním kroku.

Import/Export laserových parametrů:

Snadný import a export parametrů materiálů pro vytvoření záložní kopie nebo pro použití na jiném počítači.

Administrátorský mód:

Správce je schopen uzamknout jednotlivé materiály, materiálové skupiny nebo celou databázi materiálů. V důsledku toho nebudou ztraceny zpracované parametry.

 

Nejzajímavější funkce v JobControlu:

Oblíbené úlohy: Uložte nastavení laseru (velikost, materiál, rozlišení, řezací čáry atd.) pro opakované úlohy. To vám ušetří čas při nastavení a snižuje riziko chyb.

WYSIWYG: „To, co vidíte, je to, co získáte.“ Zkontrolujte, zda je výstup tisku skutečně originálním zobrazením na obrazovce, abyste zabránili plýtvání materiálem.

Automatické zaostřování: Extrémně přesné automatické zaostření jedním kliknutím. Výsledek gravírování, tloušťka materiálu, ohnisková vzdálenost čočky, řezací stůl apod. mohou být uloženy v databázi materiálů. Software vypočítá správnou pozici, aby gravíroval přesně v ohnisku – tím se dosáhne nejlepšího výsledku.

Správa úloh: Každá úloha odeslaná do vašeho laseru je uložena v jasně rozloženém seznamu – tiskové frontě. Filtrovat můžete podle názvu, data, typu procesu, rozlišení atd. Všechny úlohy lze kdykoli opakovat pouze jedním kliknutím.

Obousměrná komunikace: Váš laser a JobControl® jsou v neustálé komunikaci. Stejně tak víte, kde je vaše úloha na pracovní ploše, jak postupuje a můžete ovládat svůj laser.

Vodítka: Ideální pro přesné práce, umístěte svou práci přesně tam, kde je váš materiál na pracovním stole a vyvarujte se plýtvání materiálem.

Duplikování a otáčení úlohy: Snadné duplikování a otáčení úlohy. Z tiskové fronty může být úloha umístěna na pracovní plochu tak často, jak je požadováno a prostorově optimalizovaným způsobem.

Značka: Magnetické pomůcky pro určování polohy umožňují rychle a snadno vytvářet vlastní pracovní šablony. Mohou být uloženy a použity pro opakované úkoly.

Kalkulátor doby trvání úlohy: Předem ukazuje, jak dlouho bude trvat zpracování laserem.

Optimalizace fotografie: Pro perfektní gravírování obrázků a fotografií.

Vylepšená geometrie: Řezací čáry jsou přenášeny do laseru jako skutečné oblouky a vektory. Pro optimální řezání všech materiálů.

 

Prosím, zkontrolujte si, že pro kontakt s firmou Megaflex používáte správné telefonní číslo, modernizovali jsme ústřednu a nyní postačí zcela jediné a spolehlivé: 284 829 696


Zajímá vás tato problematika? Chcete si koupit laser? Chcete cenovou nabídku? V případě zájmu o další informace nás kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte pana Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či pana Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny