Laserová akademie: Gravírování pohárů, trofejí a medailí

Laserové gravírování dělá vaše produkty jedinečné – ať se rozhodnete pro trofeje, fotbalové poháry nebo klubové pamětihodnosti. Laserové gravírovací stroje Trotec umožňují gravírovat do řady různých povrchů a materiálů. To dodá vašim výrobkům přidanou hodnotu a zvýšíte se i váš obrat. Pomocí laseru můžete implementovat prakticky jakýkoli design. Dokonce i laserové značení fotografií může být realizované v rekordním čase.

Vyzkoušeno a otestováno gravéry

Laserové gravírovací stroje Trotec byly využívány gravéry mnoho let. V praxi nabízí laserové gravírování mnoho výhod oproti mechanickému. Například můžete ušetřit čas při zpracování a lze použít přesnější a detailnější návrhy. Díky laserovému softwaru je gravírování s laserem Trotec velmi snadné. Můžete přenášet své grafiky a texty ze svého obvyklého grafického programu přímo na výrobek a spustit gravírování.

 

.

Trotec laser: jeden nástroj pro mnoho materiálů

Laserové stroje Trotec jsou vhodné pro gravírování široké škály různých materiálů. Lze gravírovat plasty, dřevo, sklo, akrylát, nebo dokonce kovy. Paprsek je vždy „perfektně ostrý“. Proto můžete zapomenout na brousicí nástroje pro frézy.

Doporučené lasery pro gravírování trofejí, pohárů či medailí:
laseryyyy

Chcete si laser pronajmout nebo koupit, zajímá vás tato problematika? Navštivte náš web http://www.megaflex.cz/lasery

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-–-

V případě zájmu o další informace nebo o laser, nás kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte pana Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či pana Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny