Téma na Halloween: Laser Dave testuje gravírování do rohů a kostí

Seriál na téma „Jde to popsat laserem?“ se stal s nadcházejícím Halloweenem o něco děsivější. 👻🎃 Podívejte se na video, jestli se Davovi podařilo popsat kosti a rohy na laseru Speedy 360.

Laserový Dave si pro tento úkol opatřil různé kosti z přírody – velbloudí, oslí, kraví a býčí ve formě různých produktů. Například kosti a rohy jako součásti dýky, kytarových trsátek, nožů nebo jiných suvenýrů. Připravil si také různé návrhy designů s různým kontrastem, aby našel nejlepší možné řešení. Testoval různá nastavení a limity laseru i materiálu, což uvidíte na videu.

 

Dave byl z výsledků nadšený, jen si stěžoval na strašlivý smrad při laserování, protože se jedná o přírodní materiál – zápach připomínal pálení kůže, vlasů nebo chlupů. Na to je potřeba se připravit. Vyzkoušíte také? Popisování suvenýrů je zajímavý obchodní nápad.

Zaujala vás tato problematika? Chcete si laser u Megaflexu pronajmout nebo koupit. Navštivte náš web http://www.megaflex.cz/lasery

V případě zájmu o další informace nebo o laser, nás kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte pana Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či pana Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny