Triline: ideální značení také pro nákupní a obchodní centra

Obchodní centra se neustále mění. Některé obchody bohužel nezvládly dlouhé covidové restrikce a musely působnost ukončit. Proto se prostory obchodních center často přestavují a rekonstruují. Měnit se logicky musí i orientační značení. A tady je šance pro vás. Mají obchodní centra, které máte poblíž, dobře  a aktuálně vyřešenou orientaci uvnitř a venku budov? Nepotřebují lepší, modernější a designově hezčí orientační systém TRILINE?

Vyberte z našeho katalogu nejvhodnější variatnu:

Triline DeSign

Co takhle nabídnout značení promyšlené řady DeSign pro interiérové a exteriérové značení. Jednoduchý a střízlivý design navržený pro následující desetiletí. Do této řady jsou zcela integrovány též bočnice a další zajímavé prvky z řady Alliance, pro niž byl a vždy bude typický velmi současný, moderní vzhled. Triline DeSign se tak stal úplným standardem pro čisté, jednoduché, ale velmi elegantní značení.

Hi-Tech

Nebo jste spíš fanoušky řady Hi-Tech? Triline® navrhl Hi-Tech, aluminiový modulární konvexní systém, na základě mnoha let zkušeností s osvědčenou technologií Triline DeSign. Dokonalý návrh s jedinečným vypouklým tvarem profilů, udělal z Hi-Tech vysoce flexibilní a modulární nástroj pro dynamické orientační systémy.

Exterior

Potřebují obchodní centra také venkovní značení? Pro ně je tu Exterior: robustní, odolné a multifunkční exteriérové značení. Řada Exterior byla vytvořena zejména pro náročné venkovní, ale i interiérové kompozice. Tento flexibilní systém, samotný nebo ve spojení s jinými, například deskovými materiály, vytváří kreativní a odolné systémy značení.

Totem & Pylon

I totemy a pylony se v obchodních centrech jistě budou hodit. Nabízejí řešení i neobvykle kreativních požadavků zákazníka. Modulární a odolný systém poskytuje možnost kombinovat krabicové i ploché profily s libovolnými vloženými velkoplošnými deskovými panely

Polotovary & Hotové tabulky

Aby byla pro vás výroba, co nejsnazší: jsou tu již hotové tabulky a polotovary. Polotovary vám umožní stát se dodavateli orientačních systémů. Více než 1 200 standardních značení všech typů najdete na našem webu. Stačí jen doplnit grafiku a instalovat u zá-kazníka.Hotové tabulky se základním bezpečnostním i orientačním značením v nekompromisní kvalitě DeSign a Hi-Tech ve dvou velikostech je moudré mít na skladě pro okamžitý prodej.

 

Vyspělý systém TRILINE s technicky i esteticky dokonalým designem, umožňuje nekonečné kombinace a variace jednotlivých prvků.

Celý systém TRILINE svou variabilitou dnes již přesahuje běžnou představu o orientačních systémech a nabízí i technicky dokonalá řešení.


Další hotové realizace orientačních systémů si můžete také prohlédnout ZDE
 

Mohlo by vás také zaujmout:
Orientační systémy: Polotovary TRILINE

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte? Kontaktujte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáše Peške, tel: 602 253 225, tomas.peske@megaflex.cz

Rádi vám také zašleme katalog TRILINE, nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny