Rozšířili jsme nabídku hotových štítků a orientačního značení s Braillovým písmem

Jako výrobci nebo dodavatelé orientačních systémů jste se již asi setkali s tím, že zejména veřejné budovy je nutné vybavit tak, aby se v nich vyznali i lidé, kteří špatně vidí nebo jsou zcela nevidomí. Přesné podmínky stanoví vyhláška 398/2009 Sb. Najdete zde informace, jak mají být označeny například zvonky, výtahy nebo sklepní boxy a jiné prostory veřejných staveb… Ne každý správce objektu si však je této své povinnosti vědom. Pokud značení správným způsobem nabídnete, může jeho realizace být i zajímavým přínosem do rozpočtu vaší firmy. A to s minimálními náklady. Klidně zakázku na vybavení veřejné budovy přijměte. Pomůžeme vám.

Rozšířená nabídka upravených štítků

Pro ty zákazníky, kteří již pracují se zakázkami s Braillovým písmem, máme dobrou zprávu. V našem e-shopu, pod záložkou TRILINE – PRODUKTY – ŠTÍTKY S BRAILLOVÝM PÍSMEM najdete nyní rozšířenou nabídku upravených štítků, které jsme upravili a doplnili dle pokynů Sjednocené organizace nevidomých a slabozrakých ČR (SONS).

V rámci sekce Orientačních systémů jsme také pro lepší hledání vytvořili samostatnou kategorii. Jistě uvítáte rozšířenou nabídku, větší velikost štítků pro lepší orientaci a zjednodušení. Někde jsme vypustili nadbytečné piktogramy a znaky pro velká písmena.

 

Vyrobit značení s Braillovým písmem vyžaduje náročnou technologii a není úplně snadné. My ho pro vás a vaše zákazníky umíme udělat. Vy zase umíte svým klientům nabídnout a poradit. Ale samozřejmě: abyste prodali, chce to mít alespoň pár kousků v každé prodejně, abyste mohli ukázat zájemcům vzorek.

Nerezové kuličky

Pokudy byste s braillovým písmem chtěli pracovat i sami, máme pro vás v nabídce ještě něco navíc.

Běžně se Braillovo písmo vytlačuje pomocí mechanického psacího stroje, nebo pomocí počítače se speciální tiskárnou. Dalším způsobem je gravírování válcových dírek do desky a následným vlisováním kuliček a jde to také laserem.

V naší nabídce najdete nejen gravírovací materiály vhodné pro lasery, ale také speciální nerezové kuličky v balení po 10 000 ks. Díky laserům a orientačním systémům TRILINE, které prodáváme, se můžete vrhnout i na vytváření orientačního značení pro nevidomé.

Co všechno lze vyrobit?

Inspirujte se v galerii realizovaných projektů

 

.

Potřebujete poradit?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte? Kontaktujte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáše Peške, tel: 602 253 225, tomas.peske@megaflex.cz

Rádi vám také zašleme katalog TRILINE, nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny